Kalbimdeki Deniz İzak Kimdir? Caner Kurtaran Hakkında Her Şey?


Güncelleme: 6 Ocak 2018 : 15:39
0

Kalbimdeki Deniz dizisine dahil olan İzak kim? Gerçek adı nedir? Yaşı, boyu, kariyeri, oynadığı diziler ve dahası. Oyuncu kadrosunda Özge Özberk, Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu, Devin Özgür Çınar, Hakan Eratik, Sebahat Kumaş, Hakan Vanlı, Faruk Üstün, Batuhan Ekşi, Güzin Usta, Hazal Adıyaman, Levend Yılmaz, Hülya Şen, Nazlı Pınar Kaya, Evren Erler, Sercan Gülbahar, Serkan Altıntaş, Emre Yanık, Çağlayan Doruk Ozanoğlu ve Suat Karausta gibi isimlerin yer aldığı yapım kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Diziye yeni bir karakter daha dahil oldu. İzak ismi ile diziye dahil olan oyuncumuz kimdir?

Kalbimdeki Deniz İzak karakterini canlandıran oyuncumuz Caner Kurtaran’dır. 1978 İstanbul doğumlu olan oyuncu 26 Ekim doğumludur. Türk film ve dizi oyuncusudur. Lise yıllarında ilgi duyduğu tiyatroya liseyi bitirdikten sonra başlamıştır. Küçük bir grupla başlayan Caner Kurtaran daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarında okumaya başlamıştır. Daha sonra kaydını Mimar Sinan Üniversitesine aldırmış ve mezu olduktan sonra İstanbul Devlet tiyatrosuyla 2 yıllık sözleşme imzalamıştır.

Caner Kurtaran’ın oynadığı bazı dizi ve filmler şunlardır; Bir Deniz Hikayesi (Semih) (TV Dizisi), Acil Servis (doktor cenk) (TV Dizisi), Çırağan Baskını (Ali Suavi) (TV Dizisi), Huzur Sokağı (TV Dizisi), Böyle Bitmesin (TV Dizisi), Araf Zamanı (Barış) (TV Dizisi), Sırat (Ahmet Sancaktar) (TV Dizisi), Gün Akşam Oldu (Kaan) (TV Dizisi), Aşk ve Ceza (Mehmet) (TV Dizisi), Yaprak Dökümü (Şevket Tekin) (TV Dizisi), Kırık Kanatlar (Öğretmen Mehmet) (TV Dizisi), Kurtlar Vadisi Irak (Sağdıç Ebu Ali ) (Sinema Filmi), Güz Yangını (TV Dizisi), Kasabanın İncisi (TV Dizisi), Yılan Hikayesi (79. Bölüm) (Kapkaççı) (TV Dizisi)’dir.

https://youtu.be/5aomCvhq88w