Kalbimdeki Deniz Hülya Ölecek mi? Diziden Ayrılıyor mu?


Güncelleme: 18 Ocak 2018 : 16:57
0

Fox tv nin  sevilen dizileri arasında olan Kalbimdeki Deniz dizisinde heyecan bitmek bilmiyor. Deniz kendisine yapılanları bir bir öğreniyor. Tam Hülya’dan hesap sorduğu ve kavga ettikleri bir anda hülya elinden kurtuluyor. Kalbimdeki Deniz 53.bölüm fragmanında Hülya’ya bir araba çarptığını görüyoruz. Akıllara Devin Özgür Çınar Kalbimdeki Deniz dizisinden ayrılıyor mu? Kalbimdeki Deniz Hülya öldü mü gibi sorular geliyor.

Aysun Akyüz yönetmenliğinde Funda Çetin’in kaleme aldığı senaryo ile ekranlara gelen ve Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezleri arasında olan Kalbimdeki deniz hüzün ve aksiyon dolu 53. bölümü ile kalplerin ritmini değiştirdi.

Alihan ve Mirat arasındaki kavga bitmedi bitecek gibi de durmuyor. Kalbimdeki Deniz 53.bölümde Alihan tam Mirat’ın kafasına silahı dayadığı sırada Deniz ve Ece ile karşı karşıya gelir. Diğer taraftan Hülyanın Şebnem’i ezme çabalarıda gözden kaçmaz. Tabi Şebnem de altta kalmaz Hülyaya söylediği tüm lafları yutturmak için elinden geleni ardına koymayacaktır.

Olan biten her şeyi Deniz öğrenir öğrenmez kendini Hülyanın karşısında bulur. Uzun bir tartışmanın ardından Hülya ile saç saça baş başa kavga etmeye başlar. Bu sırada Deniz’in elinden kurtulan Hülya yoldan geçen bir araba ile burun buruna gelir.

Sizce Kalbimdeki Deniz Hülya öldü mü?, Kalbimdeki Deniz Hülya diziden ayrılacak mı?,  Kalbimdeki Deniz Devin Özgür Çınar hangi diziye geçecek?

Kalbimdeki Deniz 53.Bölüm Fragman İzle

https://www.youtube.com/watch?v=8BHpUqgrZS4