Kalbimdeki Deniz 30. Bölüm Fragmanı 20 Mayıs Neler Olacak


Güncelleme: 13 Mayıs 2017 : 10:58
0

Kalbimdeki Deniz Fox tv ekranlarının vazgeçilmezleri arasında olmaya devam ediyor. Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında olan Kalbimdeki Deniz de yeni bölümde neler olacak. Kalbimdeki Deniz 30. Bölüm fragmanı özeti ve ipuçları neler? Merak edenler ve özetini kaçırmak istemeyenler, haberimizi takip etmeye devam edin.

Figen’in intihar etme çabası bütün herkesi etkilese de babasının onu evlendirme konusundaki fikri değişmemiştir. Mirat ve Deniz ise aralarındaki gerginlik yanlış anlama sonucu olsa da kötü zamanlar geçirmeye devam ederken Artun ve Hülya yeni planları için bu durumu kullanmaya devam eder.

Mustafa Berke’nin birlikte karıştığı kaza iki aileyi karşı karşıya getirmeye yetmiş İbrahim,Zahide’nin evini basmaya gitmiştir. Raşel ise İngiltere’ye geri dönmüş hiç bir şey elde edememiştir. Artun ise Deniz için elinden geleni yapmaya devam eder.

Hülya ise planları hala devam ettirmeye çalışır.Bir yandan Deniz ve Mirat arası daha da açılsın diye uğraşırken diğer yandan kendisiyle Nejat’ın arasını düzeltmeye Nejat’ı elinden kaçırmamaya gayret gösterir.