Kalbimdeki Deniz 2. Sezon 2017-2018 Yeni Oyuncular Kimler?


Güncelleme: 7 Ağustos 2017 : 21:50
0

Fox Tv’nin geniş izleyici kitlesine sahip dizisi Kalbimdeki Deniz yeni sezon için onay aldı. Kalbimdeki Deniz 2. Sezon oyuncu kadrosu kimlerden oluşacak? Diziye hangi isimler veda edecek? Kalbimdeki Deniz dizisiyle ilgili tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Kalbimdeki Deniz sezon boyunca çizgisini koruyan ender dizilerden biri olmayı başardı. Fox bu yıl pek çok diziye daha yolun başında final yaptırdı. Fakat Kalbimdeki Deniz diğer dizilerin aksine verdiği reyting mücadelesini kazandı ve 2. Sezon onayını aldı.

Fox Tv’nin zirveyi zorlayan nadir dizilerinden biri olan Kalbimdeki Deniz yeni sezona yeni oyuncularla girmeye hazırlanıyor. Haziran ayında sezon finali yapan projenin 3 aylık bir tatilin sonunda tekrar izleyiciyle buluşmayı planlanıyor. Kalbimdeki Deniz Ekim ayında tekrar kamera karşısına çıkacak.

Başrollerini Özge Özbek ve Kutsi’nin paylaştığı dizinin yapımcılığını Pastel Film üstleniyor. Pastel Film ve Fox Tv başlangıçta 33 bölümlük bir anlaşma imzaladı. Fakat dizinin üstün başarısı daha uzun yıllar ekranda kalacağının sinyallerini veriyor.

Dizinin kadrosuna Özge Özbek ve Kutsi’nin yanı sıra, Yeşim Ceren Bozoğlu, Devin Özgür Çınar, Hakan Eratik, Hakan Vanlı, Sebahat Kumaş, Batuhan Ekşi, Faruk Üstün, Hazal Adıyaman, Levend Yılmaz, Hülya Şen, Nazlı Pınar Kaya, Evren Erler, Sercan Gülbahar, Serkan Altıntaş, Emre Yanık, Çağlayan Doruk Ozanoğlu, Suat Karausta ve Güzin Usta gibi başarılı isimler yer alıyor. Bu isimlere yeni sezonda sürpriz oyuncular dahil olacak.

Kalbimdeki Deniz 2. Sezon 2017-2018 Ne Zaman Başlayacak?<<<< ayrıntılar için tıklayınız