KADIN’DA NEZİR VE BAHAR KARŞI KARŞIYA!


Güncelleme: 8 Mart 2019 : 01:29
0

Salı akşamları Fox’da yayınlanan ve başrollerinde Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk gibi isimlerin yer aldığı Kadın dizisinin 53.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar.

NEZİR SARP’IN SAKLANDIĞI EVİ BULUYOR!

Geçen Salı yayınlanan 52.bölümde, Nezir’in Sarp ve Bahar’ın izine çok yaklaştığı ekrana yansımıştı. Bölüm orada sona ermişti. Seyircileri bekletmeden yeni bölüm fragmanı da geldi. Görünen o ki, Nezir’in tamamen adreslerine ulaşması uzun sürmüyor. Adamlarıyla birlikte, Sarp’ın evinin önünde beliriyorlar ve kapıyı Doruk açıyor. Korku içinde eve giriyor. Nisan ile birlikte Bahar’ın arkasına saklanıyorlar. Bahar, Nezir’i karşısında görünce şok oluyor. Nezir ise Sarp’ın nerede olduğunu soruyor. Gelecek bölümün oldukça heyecan içinde süreceği de anlaşılmış oluyor. Haftalardır sırf ondan saklanmak için Bahar çocuklarıyla birlikte ailesinden ve sevdiklerinden uzak bir hayat sürüyordu. Bu durum, seyirciyi de sıkmaya başlamıştı. Sosyal medyada sürekli Bahar’ın evine geri dönmesini isteyen türde yorumlar yazılıyordu. Eğer, yakalandıklarında birine bir şey olmazsa, bir şekilde Bahar’ın da kendi hayatına dönmesi bekleniyor. Şimdi son yayınlanan bölümde neler olmuştu? Hatırlayalım.

52.BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Suat, kızını ve torunlarını almak için Sarp’ın evine gelmişti. Bahar, şok bir hamle yaparak, Pırıl’dan kendilerini de götürmesini istedi. Pırıl başta bu istek karşısında şok olsa da, kabul etmedi. Bahar, Sarp’la kalmaya devam etti. Oradan kurtulmak için planının ne olduğunu sordu. Ancak, Sarp plan falan olmadığını söyleyince, Bahar bir şey diyemedi.

Arif ise kahvesinde bulunan bilinmeyen silah yüzünden tutuklandı. Mahalleli anlam veremedi.

Son sahnede ise, Suat kızının üzülmemesi için tamamen Sarp’tan kurtulma planını tekrar harekete geçirdi. Nezir’e Sarp’ın yerini söylemesiyle bölüm bitti.

53.bölüm fragmanı için tıklayınız.