KADIN’DA BAHAR VE SARP AŞKI YENİDEN Mİ ALEVLENİYOR!


Güncelleme: 2 Mayıs 2019 : 16:39
0

Başrollerini Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk’un paylaştığı Kadın dizisinin geçen Salı akşamı yayınlanan 60.bölümünde duygu dolu bir sahne yaşandı. İşte detaylar..

BAHAR VE SARP YÜZLEŞTİ!

Bahar, Sarp ortaya çıktığından bu yana sürekli onu itiyordu. Pırıl’la evlenip ondan iki çocuk yaptığı için, Sarp’ı bir türlü affedemiyordu. Haftalardır, şehirden uzak Sarp’la aynı evde yaşarken, ona karşı duvarını hep koymuştu. Hatta üstü kapalı Arif’i sevdiğini bile söylemişti. Seyirciler, artık Bahar ve Sarp’tan umudu kesip, Arif’le olacağını düşünüyordu. Ancak, Salı akşamı ekrana bölümde, Bahar uzun zaman sonra ilk defa duygularını net bir şekilde ifade etti. Her şey için Sarp’ı suçlamadığını, sadece içinde ona karşı kırgın olduğunu belirtti. Empati kurarak, olaylara onun açısından da bakmayı deneyip, buna rağmen kendisine ulaşabilecek şansı varken, Pırıl’la evlenmesini hazmedemediğini itiraf etti. İkisi de gözyaşları içinde birbirlerine sarıldı. Sonunda, Bahar Sarp’ı tam olarak affedemese de onu çocuklarının babası olarak sevdiğini söyledi. Bu sahneden sonra da, seyirciler hem mutlu oldu hem de kafalarda yeni soru işaretleri oluşmaya başladı.

BAHAR SARP’A MI DÖNECEK?

Bahar’ın artık Sarp’ unutup, Arif’i sevdiğini düşünenler vardı. Arif’i destekleyen izleyiciler de çoğunluktaydı. Fakat 60.bölümdeki duygulu sahneden sonra, Bahar’ın Sarp’a döneceği düşünülmeye başlandı. Eğer ikisi yeniden bir araya gelirse, izleyicilerin büyük bir kısmının mutlu olacağı görülüyor.

Yeni bölüm fragmanı çıktığında paylaşacağız.