KADIN’DA BAHAR PIRIL’DAN YARDIM İSTİYOR!


Güncelleme: 27 Şubat 2019 : 00:05
0

Başrollerinde Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Kadın dizisinin bu akşam yayınlanan bölümünde de şaşırtıcı gelişmeler yaşandı. İşte detaylar..

ARİF VE SARP KAVGAYA TUTUŞTU!

Bahar çocuklarla birlikte Arif’le kaçmak üzereyken Sarp’a yakalandı. Bunun üzerine ikili bir kavgaya tutuştu. O sırada Pırıl’da orada belirdi ve yaşananları izledi. Bahar olayın büyümemesi için gitmekten vazgeçti ve eve girdi.

SARP BİLMEDİĞİ HER ŞEYİ BAHAR’A ANLATTI!

Sarp, Bahar’la konuşmak için, Pırıl ve çocukları evden gönderdi. Pırıl, Arif’in, Bahar’ın sevgilisi olduğu konusunda ısrarcı olsa da, Sarp onu dinlemedi. Ancak, Pırıl çocukları bakıcı ve korumayla birlikte gönderse de kendisi evde gizlenip her şeyi dinledi. Sarp, kaybolmasının perde arkasındaki ismin Şirin olduğunu Bahar’a söyleyince, Bahar duyduklarına inanamadı. Vapurda kendisine, “Beni taciz etti” diye iftira atmasının üzerine, denize düşüp kayıplara karıştığını açıkladı. Ayrıca, Şirin’İn kendisine âşık olduğunu ve ona hiçbir şekilde karşılık vermediğini de ekledi. Bahar, olanlara ne kadar üzülse de taviz vermedi.

PIRIL KRİZ GEÇİRDİ!

Bahar ve Sarp konuşurken Pırıl duyduklarına dayanamadı. Sarp, ısrarla sevdiği kişinin Bahar olduğunu tekrar edip üstüne onu öpünce, Pırıl bir anda ortaya çıkıp etrafı dağıtmaya başladı.

BAHAR ARİF’İ SEVİYOR MU?

Sarp, Bahar’a Arif’in sevgilisi olup olmadığını sorunca, Bahar fragmandaki yanıtı verdi. “Sevgilim değil dedim. Onu sevmiyorum demedim” şeklinde ekledi. Sarp, duyduklarına inanmak istemedi. Bu konunun kapanmadığını ayrıca belirtti. Bahar’ın Arif’i sevip sevmediği de tam olarak anlaşılamadı.

BAHAR PIRIL’IN HAYATINI KURTARDI!

Pırıl, duyduklarına dayanamayıp bir kutu hap içerek intihar etti. Ama, Bahar imdadına yetişti ve onun hayatını kurtardı.

PIRIL PES ETTİ!

Bölüm sonunda şok edici bir gelişme yaşandı. Suat, kızını almaya Sarp’ın evine geldi. Pırıl, Bahar’a “Sarp’ı sana bırakıyorum” diyerek gitmeye hazırlanırken, Bahar “Bizi de götür” diye yardım istedi.

Fragman çıktığında paylaşacağız