KADIN’DA ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK!


Güncelleme: 14 Şubat 2019 : 00:34
0

Başrollerini Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk’un paylaştığı Kadın dizisinin geçtiğimiz Salı yayınlanan 49.bölümünde şok gelişmeler yaşandı. Tüm dengelerin değişeceği iddia ediliyor. İşte detaylar..

BAHAR MÜNİR’İN SESİNİ TANIDI!

Münir’i görür görmez sesinden tanıyan Bahar, onun çocuklarını kaçırdığını Sarp’ın yanında söyledi. Birden Pırıl gelince de, her şeyi organize edenin o olduğunu anladı ve üzerine saldırdı. Münir, olanları inkar edemeyince, Sarp onu kovdu.

ALİ İLE ÖMER’İN BABASI SARP DEĞİL Mİ?

Yayınlanan son bölümde, izleyenleri merakta bırakan bir gelişme yaşandı. Sarp açıkça Pırıl’a onu hiçbir zaman sevmediğini ve zorla da sevmeyeceğini belirtti. Ayrıca, ikizlerin olduğu geceye dair hiçbir şey hatırlamadığı ifade etmesi dikkatlerden kaçmadı. Ali ile Ömer’in gerçek babalarının Sarp olmadığı ihtimalini akıllara getirdi. Münir’in Pırıl’ı sevdiğini düşünenler uzun zamandır izleyiciler arasında yerini koruyor. Bu sebeple de, çocukların Münir’den olma şansı da doğuyor. Üstelik Pırıl, üzülmüş gözükse de, Sarp’a şaşırtıcı bir karşılık vermesiyle dikkat çekti. Artık onu zorlamayacağını sadece çocukları için yaşayacağını dile getirdi. Tabi, ne kadar doğru söylediğini ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

BAHAR YELİZ’İN ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİ!

Emre, Bahar dönene kadar Ceyda’dan onun yerine çalışmasını istedi. Ceyda, başta istemese de Hatice’nin de etkisiyle kabul etti. İkisi mutfakta iş yaparken, Ceyda kazara elini kesti. Bunun üzerine birlikte eczaneye gitmek zorunda kaldılar. Onlar gittikten sonra, Ceyda’nın telefonu çaldı ve Emre açmak zorunda kaldı. Arayan, binbir zorluğun içindeki Bahar’dan başkası değildi. Emre, ona “Başın sağolsun” deyince, Bahar korkuya kapıldı. Sonrasında, Emre pot kırdığını fark edip, çevirmeyi denese de işe yaramadı. Çünkü, Bahar ölen kişinin Yeliz olduğunu anladı. Çocukları da odadan çıkartarak, bağıra ağlaya acısını yaşarken bölüm sona erdi. Çok geçmeden yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

HER ŞEYİN SORUMLUSU SARP!

50.bölüm fragmanında, Bahar, Yeliz’in ölümünden herkesin tahmin ettiği gibi Sarp’ı suçlamasıyla dikkatleri çekti. “Her şeyin sorumlusu sensin. Keşke sen ölseydin” diyerek Sarp’a duyduğu öfkeyi sert bir şekilde dile getirdi. Uzun bir süre daha, Bahar ve Sarp’ın bir araya gelemeyeceği de anlaşılmış oldu. Sonraki sahnede ise kaldıkları eve Arif’in gelmesi izleyiciyi şaşırttı. Çocuklar ve Bahar ona sarılırken, Sarp üzgünce onları izliyordu.