KADIN YENİ BÖLÜMDE BAHAR YELİZ’İ ÖĞRENİYOR!


Güncelleme: 12 Şubat 2019 : 18:44
0

Kadın dizisinin bu akşam yayınlanacak bölümünde beklenen sonunda oluyor. Başrollerini Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk’un paylaştığı dizide bu akşam, haftalardır beklenen şey oluyor. İşte Detaylar..

BAHAR ŞOKTA!

Tanıtım fragmanında Ceyda ve Hatice, Yeliz’in öldüğünü Bahar’ın öğrenip öğrenmediğini konuşurken görülüyor. Sonraki sahnede ise Bahar, Ceyda’yı arıyor. Ancak, telefona Emre çıkıyor. “Ben cafenin sahibi başın sağolsun çok üzüldüm” derken dikkat çekiyor. Bahar şok oluyor ve anlam veremiyor. Emre ilk de pot kırdığını anlayıp, çevirmeye çalışsa da ne yazık ki başarılı olamıyor. Bahar “Yeliz mi” diyerek ağlamaya başlıyor. Nisan ve Doruk’u da odadan çıkarıp ağlama krizi geçiriyor. Üstelik gelişmeler bu kadarla da sınırlı kalmıyor.

BAHAR MÜNİR’İ TANIYOR!

Münir, Bahar ve Sarp’ın yaşadığı eve geliyor. Bahar onu ilk görüşte tanıyor. “Sen benim çocuklarımı kaçıran adamsın” diyerek yakasına yapışıyor. Sarp anlam veremiyor. Sonrasında, Pırıl korku dolu gözlerle Bahar’a bakarken ekrana yansıyor. Bahar “Tüm bunları organize eden sendin” diyerek onun peşinden koşuyor. Pırıl kaçıyor. Evin içerisinde de Pırıl’ın yakasına yapışırken görülüyor. Şimdi geçen hafta yayınlanan bölümde neler olmuştu? Hatırlayalım..

48.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Bahar’ın arama hakkını sürekli Arif’ten yana kullanması Sarp’ı rahatsız etti. Üstelik çocukların da Arif’i çok sevmesine anlam veremedi. En sonunda kıskançlık krizine dayanamayan Sarp, Bahar’a Arif’in kim olduğunu açıkça sordu. Bahar, ilk de sakin kalmaya çalışsa da sonunda kendine hakim olamadı. Prırıl ile ilişkisinde ona hiçbir soru sormadığını sert bir şekilde hatırlatarak, Arif hakkında da soru sorma hakkı olmadığını açıkça belirtti.

Sarp’a kaçırma haberini verenin Şirin olduğunu düşünen Suat’ın beklenmedik bir haberle bütün tavrı değişime uğradı. Pırıl ise, Bahar’ın daha önce onu gördüğünü ve her şeyi net hatırlamasıyla büyük bir paniğe kapıldı. Ancak, Bahar ona Sarp’a bir şey söylemeyeceğini ve umrunda olmadığını söyleyerek şaşkına uğrattı. Ayrıca, Bahar her geçen gün Yeliz’in öldüğü haberine bir adım daha yaklaşırken, Nisan ve Doruk’u da büyük bir tehlike beklemekteydi.

49.Bölüm fragmanı için tıklayınız.