KADIN DİZİSİNİN 45.BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?


Güncelleme: 26 Aralık 2018 : 01:11
0

Başrollerini Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk’un paylaştığı Kadın dizisinin bu akşam yayınlanan bölümünde şok gelişmeler yaşandı.

BAHAR İŞ BULDU CEYDA GEÇMİŞİNDEN BİRİYLE KARŞILAŞTI

Bahar, çocukları için ayakları üzerinde durma kararı aldı. Bunun üzerine Ceyda ile iş arayışına çıktı. Galata’da bir cafede kasiyer iş ilanı gördüler ve Ceyda Bahar’ı görüşmesi için teşvikte bulundu. Ancak cafedeki patronu fark edince Ceyda beyninden vurulmuşa döndü ve hemen oradan uzaklaştı. Bahar bu duruma anlam veremese de, patron Emre ile görüşüp işi aldı. Sonrasında eve döndüğünde, Ceyda ona Emre’nin, oğlunun babası olduğunu söyledi.

ŞİRİN ARTIK ÇALIŞACAK!

Enver Şirin’i şok edecek bir hamlede bulundu. Evdeki odasını ardiyeye taşıdı ve artık çalışıp eve para getirmesi gerektiğini söyledi. Sarp’a olan borçlarını ödemelerine bu şekilde yardımcı olacağını belirtti. Şirin öfkeden deliye döndü ve soluğu gene Suat’ın yanında aldı.

SARP’IN AKLI BAHAR’DA, PIRIL KORKUYA KAPILDI

Sarp, Bahar’ı korumak için harekete geçti. Onu aradı, fakat Bahar’ın ona güveni sarsıldığından söylediklerine inanmadı. Pırıl Sarp’ın telefonunda “Bahar’ım” kaydını görünce Sarp’ı kaybetme noktasına geldiğini anladı. Bu durumu ve Sarp’ın kendisinden de şüphelendiğini Suat’a anlattı. Pırıl’ın daha fazla Sarp için perişan olmasını istemeyen Suat, beklemediği bir duyum aldı.

NEZİR HAREKETE GEÇTİ

Suat, kızının daha fazla üzülmemesi için Sarp’ın artık hayatlarından tamamen çıkması gerektiğine kanaat getirdi. Münir’in ona söylediği haberle de istediği şansın ayağına geldiğini anladı. Nezir’in, Bahar ve çocukları Tarlabaşı’ndan kaçırmak için gece harekete geçeceğini bildirdi. Bu yüzden de bir şekilde kaçırılmalarına engel olmaları gerektiğini, Sarp’ın eğer onları kurtarmaya kalkarsa ölebileceğini belirtti. Fakat Suat bu duruma mani olmayı soğukkanlı bir şekilde red etti. Sarp’ın ölmesinin herkes için daha iyi olacağını ve Pırıl’ın terk edilmektense, ölüm acısını daha kolay atlatacağını söyledi. Hava karardığında, Sarp Bahar ve çocukları kurtarmak için soluğu beklendiği gibi Tarlabaşı’nda aldı. Bahar başta gitmek istemese de, hayatlarının tehlikede olduğunu anladı. Hep beraber evden çıkarken, Nezir’in adamları onları karşıladı. Arabaya binip kaçtıklarını düşünürken apartmanın içinde silah patladı.

Yeni bölüm fragmanı geldiğinde sizlerle paylaşacağız.