KADIN DİZİSİNE YELİZ’İN VEDASI DAMGASINI VURDU!


Güncelleme: 30 Ocak 2019 : 01:59
0

Başrollerini Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk’un paylaştığı Kadın dizisinin bu akşam yayınlanan 47.bölümünde de, duygu dolu anlar yaşandı. İşte detaylar..

YELİZ EBEDİYETE UĞURLANDI

Önceki bölümde vurularak hayatını kaybeden Yeliz için cenaze töreni düzenlendi. Çocuklarının ve sevenlerinin dramı ön plandaydı. Özellikle onunla aynı evi paylaşan Ceyda’nın üzüntüsü gözlerden kaçmadı. İlk önce kaldıkları evi temizlemeye gitti ve sürekli geçmiş anıları hatırladı. Sonrasında da, Yeliz’in hayalini gördü. En yakın arkadaşını kaybetmeyi Ceyda kaldıramadı ve bunalıma girdi. Pavyondayken de hep Yeliz’i düşünürken ekrana yansıdı.

CEYDA VE EMRE KARŞILAŞTI

Ceyda Yeliz’in cenaze hazırlıklarıyla uğraşırken, mahallede bir sahnede Arif’le tartışıyordu. Tam bu sırada, Bahar’ı sormaya gelen Emre, Ceyda’yı fark etti ve seslendi. Ceyda neye uğradığını şaşırdı. Konuşmak istemediği yüzünden anlaşılıyordu. Emre, gayet rahat eski günlerden bahsederken, Ceyda Yeliz’in cenazesini öne sürerek yanından uzaklaştı. Emre anlam veremedi. Arif’ten Yeliz’in onun ev arkadaşı olduğunu öğrendi. Aynı zamanda Emre, Arif’e Bahar için istediği zaman çekinmeden işine dönebileceğini bildirdi.

BAHAR ARİF’İ ARADI

Bahar arama hakkını Arif’ten yana kullandı. Arif şaşırdı. Bahar’ın ona, kendilerinden sonra bir olay olup olmadığını sorması üzerine bir süre susup kalsa da, gerçeği söyleyemedi. Yani Bahar bu bölümde Yeliz’in öldüğünü ne yazık ki öğrenemedi. Üstelik Sarp’ta gerçekleri bile bile saklamaya devam etti.

BAHAR PIRIL’I GÖRÜNCE OLDUKÇA SOĞUKKANLI DAVRANDI

Bahar eve geldiğinde karşısında Pırıl’ı görünce başta şaşırsa da, çocukları için soğukkanlı davranmayı tercih etti. Bir anda Pırıl’a sarılmasıyla da izleyicileri şaşkına uğrattı. Aldığı kıyafetler için de teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Sonrasında, Ali ve Ömer’e sarılıp Nisan’la Doruk’un ablaları ve abileri olduğunu söyledi. Fakat dışarı çıktığında, kendine daha fazla hâkim olamadı ve her şeyi açıklamaya çalışan Sarp’a sert bir tokat attı. Sarp ise ona sarılarak karşılık verirken, Pırıl’da pencereden ikiliyi izledi.

BAHAR PIRIL’A GÖZDAĞI VERDİ

Pırıl mutfaktayken Bahar’a iyi rolü oynamaya devam ediyordu. Fakat, Bahar’dan beklemediği bir karşılık alınca şaşkına döndü. Bahar ona “Sen benim aptal olduğumu mu sanıyorsun. Bizim varlığımızdan haberdardın” dedi. Ayrıca, geçmişte okula gelip çocuklarının çıkış saatini sorduğunu hatırladığını ima edince Pırıl iyice köşeye sıkıştı.

Çok geçmeden yeni bölüm fragmanı da geldi. Fragmanda Bahar’ın yeniden Arif’i aramak istediğini anlayan Sarp kıskançlık krizine girdi. Bahar’da ona üstüne basa basa “Sanane” derken görüldü