KADIN DİZİSİNDE ŞOK GELİŞME BAHAR VE PIRIL AYNI EVDE!


Güncelleme: 29 Ocak 2019 : 18:14
0

Başrollerini Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk’un paylaştığı, Kadın dizisinin bu haftaki 47. bölümünde de şaşırtıcı gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar..

BAHAR VE PIRIL ARASINDA GERGİNLİK HAKİM OLACAK!

Yayınlanan iki fragmanda da Pırıl’ın, Bahar ve Sarp’ın saklandığı eve yerleştiği görülüyor. İlk tanıtım da, Pırıl’ın Bahar’a gerçek yüzünü göstermeyerek iyimser yaklaşmaya çalıştığı anlaşılıyor. Ancak, Bahar “Sen beni aptal mı sanıyorsun” diye karşılık verince, Pırıl ne cevap vereceğini bilemiyor. Sonrasında Bahar” Sen bizim yaşadığımızı, her şeyi en başından beri biliyordun, bence sen beni gerçekten aptal sanıyorsun” diye ekliyor. Bu sahnelerden sonra da, yeni bölümde, Pırıl ve Bahar arasında oldukça gergin sahnelerin yaşanacağını izleyici anlamış oluyor. Ayrıca, bir diğer sahnede de, Pırıl geldiği için Sarp’ın oldukça çaresiz olduğu ekrana yansıyor. Bahar ise, daha fazla kendini tutamayıp Sarp’a tokat atıyor ve “Burada olmaması gereken benim” diye karşılık veriyor.

ARİF BAHAR’A YALAN MI SÖYLÜYOR!

Bir diğer ayrıntı da, Bahar Yeliz’in öldüğünü hala öğrenmemiş gözüküyor. Telefonda Arif’le konuşuyor. “Bizden sonra bir olay olmadı, herkes iyi dimi?” diye soruyor. Ancak, Arif donup kalıyor ve Yeliz’in başına gelenleri anlatamıyor. Görünüşe göre, Bahar bu bölümde olanları öğrenemiyor. Sarp’da bir kadının öldüğünü bildiği halde, ondan saklamaya devam ediyor. Bahar, Yeliz’in öldüğünü geç öğreneceği için, Sarp’a olan öfkesinin daha da büyüyeceği tahmin ediliyor. Bu sebeple, uzun bir süre daha bir araya gelme ihtimalleri görünmüyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yayınlanan son bölüm oldukça dram kokulu bir şekilde ekrana gelmişti. Evde bir kadının öldüğü duyulmuştu. Herkes, Hatice olduğunu tahmin ediyordu. Şirin’de annesinin öldüğünü düşünüp ortalığı yıkmıştı. Ancak, Enver, apartmana girdiğinde Ceyda ve Hatice dışarı çıktılar. Sedyede götürülen ismin ise Yeliz olduğu anlaşıldı. Yeliz’in acısı bölüme damgasını vurmuştu.

Bahar ve Sarp şehirden uzak bir eve yerleşmişti. Çocuklar da uzun zaman sonra anne babalarıyla olmanın mutluluğunu yaşıyordu. Sarp olanları bildiği halde, Bahar’dan saklıyordu. Beklenmedik bir anda kapı çaldı ve Pırıl ikizleriyle karşılarında belirdi. Bölümde burada sonra ermişti.