KADIN DİZİSİNDE NEZİR SÜRPRİZ BİR HAMLE YAPIYOR!


Güncelleme: 17 Mart 2019 : 02:44
0

Salı akşamları Fox’da yayınlanan ve başrollerinde Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk’un yer aldığı Kadın dizisinin, yeni bölüm fragmanı seyircileri düşündürdü. İşte detaylar…

NEZİR DORUK’U ALACAK MI?

Geçen hafta yayınlanan bölümde, Nezir Sarp’ın izini Suat sayesinde bulmuştu. Ancak, eve gittiğinde Bahar ve çocuklarını bulabilmişti. Doruk, babasının bakkala gittiğini söyleyince de Nezir, Bahar’ı da çocukları da, alıp kendi evine götürmüştü. Akşam yemeği yedikleri sırada, Doruk Nezir’in oğlunun fotoğrafını görüp sormuştu. Nezir’de oğlunun öldüğünü anlatınca, Doruk ona sarılmıştı. Bu sahnelerde, Nezir’in Doruk’tan etkilendiği ve içinin yumuşamaya başladığı anlaşılmıştı. 54.bölüm fragmanında ise, Sarp ve Nezir’in hesaplaşması dikkatleri çekti. Sarp’ın “Senin kadınlara ve çocuklara zarar vermediğini” biliyorum demesi üzerine Nezir “Kadınlara zarar vermediğim doğru ama çocukları kim ekledi bilmiyorum” şeklinde yanıtlaması kafalarda soru işaretlerine neden oldu? Sarp’ı öldürmek yerine onu evladıyla sınamak için Doruk’u kaçırabileceği düşünülüyor. Üstelik, Nezir’in Doruk’la birlikte içindeki insanı duyguların ortaya çıkmaya başladığı da gözleniyor.

KURGU DEĞİŞİYOR MU?

Dizinin bundan sonraki akışında, hikâyeyi sürdürmek adına, Nezir’in Doruk’u alması ve Bahar’ın da onunla mücadele vermesinin izlenebileceği düşünülüyor. Eğer, Nezir Doruk’a göz koyarsa, Sarp’a zaten öfkeli olan Bahar ondan iyice uzaklaşacak. Çünkü Sarp’ın sardığı belalar yüzünden, arkadaşı öldüğü yetmezmiş gibi oğlunu da kaybetme tehlikesiyle burun buruna gelecek. Arif’te her zamanki gibi Bahar’ın destekçisi olacak.

54.Bölüm fragmanı için tıklayınız