Kadın Dizisi Tuttu Mu İzlendi Mi? Reytingleri Nasıl?


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:53
26

Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk’un başrollerini paylaştığı Kadın 24 Ekim salı günü ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Hüzün ve dram dolu hikayesiyle dikkat çeken dizinin reyting sonuçları herkes tarafından merak ediliyor. 24 Ekim salı akşamı aynı saatte Star Tv’de Ufak Tefek Cinayetler dizisi de ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Aynı gün başlayan iki diziden hangisinin ekran macerası  uzun soluklu olacak bunu ilerleyen günlerde somut rakamlarla paylaşacağız.


Kadın Dizisi Tuttu Mu? Kadın Dizisi Devam Edecek mı? Yoksa Final Mi Yapacak?


Kadın dizisi, aynı gün aynı saatte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Tutsak, Klavye Delikanlıları ve Ufak Tefek Cinayetler dizileriyle reyting mücadelesi veriyor.

Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu oldukça başarılı. Fakat dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi kemik izleyici kitlesine ulaşmış bir dizi ile yarışacak. Salı akşamları 5 başarılı dizinin kıyasıya mücadelesini izleyeceğiz.

Dizinin genel konusu şöyle: Küçük yaşta annesi tarafından terk edilen Bahar’ı babası büyütmüştür. Sarp’la tanıştığında mutluluğu bulur ve evlenirler. Fakat Sarp’ın hayatını kaybetmesiyle hayatı alt üst olur. İki çocuğuyla hayata tutunmaya çalışan Bahar kocasına hala aşıktır ve başka birine aşık olmayı aklından bile geçirmez. 20 yıl sonra karşılaştığı annesine karşı ise küskün ve kırgındır.

Dizinin bir Kore yapımı olan Woman’dan uyarlandığını biliyoruz. Dram ve hüznün hakim olduğu dizide oyuncuların performansları çok iyi.  Konusu ve oyuncuların birbiriyle uyumu çok başarılı. Fakat dizi farklı bir günde ekrana gelseydi şüphesiz daha yüksek reytingler alacaktı. Kadın dizisi tuttu mu, reytingler nasıl, tüm ayrıntıları aşağıdaki 24 ekim reyting sonuçları ile ilgili haberimizden takip edebilirsiniz.


24 Ekim 2017 Salı Reyting Sonuçları-Kadın ve Ufak Tefek Cinayetler<<<Tıkla


Özge Özpirinççi ekranların aranan ve sevilen isimlerinden olduğu için dizinin izlenmesinde önemli etkisi olacağını düşünüyoruz.

Kadın dizisinin nasıl buldunuz? Dizi uzun soluklu olmayı başarabilecek mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

 

26 YORUMLAR

  1. KADIN DİZİSİ GÜN DEĞİŞİTİRMELİ ÇÜNKÜ DİĞER DİZİLER DAHA ÇOK İZLENİYOR GÜNÜNÜ DEĞİŞİTİRRCEKSENİZ ÇARŞAMBA GÜNLERİ ÇIKSIN BEN KADIN DİZİSİNİ ÇOKK SEVİYORUMM HİÇ BİTMESİN AMA GÜN DEĞİŞTİRSİN YOKSA KISA SÜREDE HEMEN FİNAL YAPABİLİR

  2. Çok güzel bir dizi bir kadının hayat mücadelesini anlatıyor iki çocukla başına gelenler beni çok etkiledi inşallah bitmez gerçekten ailece izlenecek bir dizi

  3. Kadın dizisini eşimle birlikte çok beğenerek izliyoruz. Tüm oyuncuları uyumlu ve başarılı buluyoruz. Tebrikler, umarım uzun sürer.

  4. harika bir dizi onlarla birlikte yaşıyoruz.çocuklarla iletişimleri sevgi doluçocukları ç ok seviyoruz bot gıysı yiyecek alasım geliyor.hakiki br oyun sergiliyorlar lütfen ertelemeyin seyırcıye bıraz saygı

  5. kadın dizisi harika onlarla yaşıyoruz bu kadar güzel tema canlandırma şahane anne çocuk ilişkisi çok güzel .nisana bayılıyoruz istikbali parlakolsun lütfen seyırcıye saygı ertelemeyin.

  6. Cumartesi gunleri yayınlanmalı bence 4 gozle izliyorum uykusuz kalıyoruz kesinlikle gunu değişmeli ve final yapilmamali odulluk bi film ve oyuncular

  7. İzlemiş olduğum en güzel dizilerden biri hatta oyle ki bölüm tekrarını bile kaçırmayıp bir kaç defa sıkılmadan izlediğim tek dizi muhteşem umarim ki uzunca bir süre izleyebiliriz.

  8. Harika bir dizi saçma sapan konuları içeren şiddeti aşkı savaşı içeren filmlere bakmak yerine halk buna baksın bence yayın günü değissin izleyici kaybetmrsin tek kelime mükemmel herkese ibret olsun herkese anlatmakla bitmez güzelliği

  9. Cok guzel bir dizi olmus umarim devam eder son zamanlarda genelde cocuklarla izleyabilecegimiz bir dizi yoktu bu diziyi seyrediyoruz kizimla

  10. muhteşem.ülkemizde yaşayan yalnız,güçlü kadınların gerçek hikayesi.Bugune kadar izlediğim en gerçek dizi.Sinema filmi olsa ödül alabilir.Daha ikinci bölümünde bu tadı veren bir dizi izlemedik.Devam etmeli.Toplum gerçeklerini yansıtan diziler aynı zamanda kitlelerim kadına bakışını değiştirebilir.

  11. SÜPER DİZİ OLMUŞ EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKÜRLER ABARTI OLMASSA SON YILLARIN EN MUHTEŞEM HER FERDİN İBRET ALMASI GEREKEN BİR DİZİ OLMUŞ

Comments are closed.