Kadın Dizisi Şirin Kim? Gerçek Adı Sevgilisi Ve Kısaca Hayatı


Güncelleme: 19 Ekim 2017 : 00:59
0

Fox Tv’nin güçlü oyuncu kadrosu ve sıra dışı hikayesiyle dikkat çeken yeni dizisi Kadın’ın sürpriz oyuncularından biri de Seray Kaya. Son olarak Gülümse Yeter dizisinde izlediğimiz güzel oyuncu bambaşka bir karakterle tekrar izleyici karşısına tekrar çıkıyor. 

Seray Kaya Kadın dizisinde Şirin Sarkıkadı rolünü üstleniyor.  Başarılı oyuncu başrollerini Caner Cindoruk, Özge Özpirinçci ve Bennu Yıldırımlar’ın paylaştığı dram dizisinde psikolojik sorunlar yaşayan bir genç kızı canlandırıyor.

Peki dizide Şirin karakteriyle izleyici karşısına çıkan Seray Kaya kimdir? Gerçek adı, sevgilisi ve hayatı hakkında tüm merak edilenlere haberimizin devamında yer verdik.

Dizide Şirin, sorunlu bir çocukluk geçirmiştir. Tek hayali üniversitede güzel sanatlar bölümüne girebilmek olan Şirin ilk denemesinde başarısız olmuştur. Fakat bu onun yeteneksizliğinden değil yaşadığı psikolojik sorunlardan kaynaklanmaktadır.

Kadın Dizisi Şirin Sarıkadı Kimdir? Seray Kaya

1991 İstanbul doğumlu genç oyuncu Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde Tiyatro eğitimi almıştır. Profesyonel oyunculuğa 2012 yılında Şenol Sönmez’in yönettiği, başrollerinde Kutsi, Selin Demiratar ve Sinem Öztürk’ün yer aldığı Huzur Sokağı dizisiyle başlangıç yapmıştır.

Güzel oyuncu daha sonra sırası ile Kocamın Ailesi, Evli ve Öfkeli ile Gülümse Yeter dizilerinin kadrolarında yer almıştır.

Kadın Dizisi Nerede Çekiliyor?

Kadın dizisini nasıl buldunuz? Seray Kaya’nın dizide canlandırdığı Şirin karakteri hakkında ne düşünüyorsunuz? Kendisine bu rolü yakıştırdınız mı ? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

Kadın Dizisi Tuttu Mu? Kadın Dizisi Devam Edecek mı? Yoksa Final Mi Yapacak?