Kadın Dizisi Arif Kimdir? Kaç Yaşında? Hangi Dizilerde Oynadı?


Güncelleme: 4 Aralık 2018 : 22:05
0

Fox tv‘de Salı günleri ekrana gelen Kadın dizisinde sergilendiği performansla adından söz ettiren Arif kim?

Kadın dizisi Arif kim? Kadın dizisi Arif kaç yaşında? Kadın dizisi Arif’in yaşı kaç? Kadın Arif kimdir? Kadın dizisi Arif’in boyu kaç? Kadın dizisi Arif hangi dizilerde rol aldı? Kadın dizisi Arif nerelerde oynadı?

Kadın dizisinde Arif karakterini canlandıran oyuncunun adı gerçek adı Feyyaz Duman.

Feyyaz Duman kimdir? Feyyaz Duman kim? Feyyaz Duman nereli? Feyyaz Duman kız arkadaşı kim? Feyyaz Duman Sevgilisi var mı? Feyyaz Duman Kaç yaşında? Feyyaz Duman eşi kim? Feyyaz Duman boyu kaç? Feyyaz Duman hangi dizilerde oynadı?

FEYYAZ DUMAN KİMDİR?

1982 Mardin doğumlu olan Feyyaz Duman, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Halk Dansları Bölümü’nden mezun.2007 yılında eğitim almak için New York’a giden Feyyaz Duman 5 yıl kaldıktan sonra Türkiye’ye döndü. Annemin Şarkısı adlı filmle 51. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali’nde en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı. Duman, aynı proje ile
2014 – Saraybosna Film Festivali – En İyi Erkek oyuncu ödülünü,
2014 – Altın Portakal Film Festivali – En İyi Erkek oyuncu ödülünü,
2015 – Belçika Uluslararası Film Festivali – En İyi Erkek oyuncu ödülünü
2015 – Duhok Film Festivali – En İyi Erkek Oyuncu ödülünü alarak bir ilke imza atmıştır.
Feyyaz Duman Antalya Film Festivali’nde iki film ile katılan tek erkek oyuncudur.

FEYYAZ DUMAN NERELERDE OYNADI?

Ünlü oyuncu Feyyaz Duman, Zor Bir Karar, Zagros, Never Leave Me, Mardan, Annemin Şarkısı, Tatlı Bİber Diyarım, What Time It Is?, Fotoğraf, Boran fimlerinde, İçerde ve Kadın dizilerinde rol adı.

KADIN DİZİSİ ARİF KİMDİR?

Arif hem Bahar’ın ev sahibi Yusuf’un oğlu hem de apartmanın karşısındaki kahvenin sahibidir. Yakışıklı, karizmatik, eğitimli ve akıllı bir genç adamdır, buna karşılık kendini bir bitirim gibi göstermek hoşuna gider. Kahvehanesi ve erkek arkadaşlarla yaşanan meyhane geceleriyle doldurulan bir hayatı vardır. Bunun dışında at yarışı, futbol gibi tamamen maskülen konularla ilgilidir.