Kadın Dizisi 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Sarp Bahar’ı Bulacak mı?


Güncelleme: 20 Mart 2018 : 21:04
0

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kadın’da Bahar ağrıları yüzünden zor günler geçirmektedir. Bahar bir yandan ağrıları ile uğraşırken diğer yandan da sakat kalma riski ile karşı karşıyadır. Sarp ise Bahar ve çocuklarının yaşadığını öğrenmek üzeredir. Kadın Dizisi 22. Bölüm Fragmanı ve özetini yazımızdan takip edebilirsiniz. Kadın 27 mart salı 22. bölüm fragmanı ve detayları.

Bahar telefonda duydukları ile beraber Şirin ve Sarp’ın sevgili olduklarını anlamıştır. Bahar ne yapacağını bilemez bir şekilde düşünürken Şirin’in peşine düşer. Diğer yandan bu olay Bahar’ın güven duygusunu da zedelemiştir. Bahar artık kimseye güvenmemektedir.

Enver’e karşı da tavır alan Bahar kolay kolay kimseye güvenmeyeceğini belli etmiştir. Enver ise Bahar’ın tavrı ile üzülür. Ama yine de Bahar’ı yalnız bırakmayı düşünmez.  Baharı yalnız bırakmayacak ve hep onun yanında olacaktır.

Pırıl ise Bahar ve çocukların yaşadığını öğrenir. Sarp’ın bu gerçeği öğrenmeden önce onunla hemen Amerika’ya dönmek için plan yapar. Ne olursa olsuın Sarp Bahar’ı ve çocukları öğrenmeyecektir ve bunun için Pırıl her şeyi yapacaktır.

Kadrosunda Özge Özpinçci (Bahar Çeşmeli), Caner Cindoruk (Sarp Çeşmeli), Bennu Yıldırımlar (Hatice Sarıkadı), Ayça Erturan (Yeliz Ünsal), Ece Özdikici (Jale Demir) gibi isimlerin yer aldığı kadın dizisi Med Yapım öncülüğünde, Merve Girgin Aytekin’in yönetmenliğinde ve Hande Altaylı’nın kaleminden çıkan hikaye ile izleyenleri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Dizinin muhteşem bir 22. Bölümle ekranlara gelecek.

Ancak muhteşem bir bölüm bizleri bekliyor olacak. Nereden mi biliyoruz? Geçtiğimiz hafta dizinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçci sosyal medya hesabından attığı mesajla tüm hayranlarını heyecanlandırmıştır. Güzel oyuncu attığı mesajda; “Final okuduğumda ben! Ben böyle final görmedim arkadaş! Hemen 22. bölümü istiyorum” dedi. Bu sözün yanlış anlaşılması üzerine ise hemen 2. bir mesaj atan Özpirinçci; “Benim storyler yanlış anlaşılmış. Dizimiz final yapmıyor. Ben sadece 21. bölüm finalinden bahsediyordum. Olağanüstü bir durum olmadığı sürece her salı sizlerle olmaya devam edeceğiz” Bu sözden de muhteşem bir 22. bölümün bizleri beklediği belli oluyor. Özge Özpirinçci’nin 22. bölüm ile ilgili yaptığı açıklamaları derlediğimiz haberimizi buradan okuyabilirsiniz.

Kadın Dizisi 22. Bölüm Fragmanı İzle-Güncellenecektir