KADIN 61.BÖLÜMDE SARP’IN SÜRPRİZ HAMLESİ NE?


Güncelleme: 6 Mayıs 2019 : 00:24
0

Başrollerini Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk’un paylaştığı Kadın dizisinin 61.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar..

SARP BAHAR’IN ÜST KATINI KİRALIYOR!

Sarp, Bahar’a hayatının sürprizini yaparak üst katındaki evi kiralıyor. Bu durum en çok evi kimin kiraladığını bilmeden bilgi veren Arif’i şok ediyor. Bahar ile Sarp’ın aynı apartmanda nasıl yaşayacağı ve neler olacağı da oldukça merak ediliyor. Geçen haftaki bölümde, Bahar ve Sarp’ın arasındaki buzlar erimeye başlamıştı. Şimdi de böyle bir gelişme olması, Bahar ve Sarp’ın birleşmesini isteyenleri daha da umutlandırdı. Ancak ikisi yakınlaşmaya devam ettikçe, Arif bayağı üzüleceğe benziyor.

BAHAR VE CEYDA BARIŞIYOR!

Tanıtımdaki diğer bir ayrıntıda Bahar ve Ceyda’nın arayı düzeltmesi oluyor. Birlikte yolda yürürlerken eski günlerdeki gibi sohbet ediyorlar. Bahar yalnız bir kadın olmanın zorluklarına değiniyor. Şimdi 60.bölümde neler yaşandığını hatırlayalım.

60.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Geçen hafta yayınlanan bölüme damga vuran sahne Bahar ve Sarp’ın uzun zaman sonra konuşup sarılmaları olmuştu. Bahar için Sarp artık sadece çocuklarının babasıdır.

Pırıl anlık sinirle Sarp ve Şirin’in birlikte çekilmiş fotoğraflarını Bahar’a gönderip, ne yapacağını bilememişti. Suat ise bu konuya el atmakla gecikmedi. Bahar’ın o fotoğraflarını görmesini istemedi. Çünkü kızının artık Sarp’la olmasına tahammülü yoktu.

Ceyda ve Emre cephesinde bir yüzleşme yaşandı. Emre, ondan oğlu olduğu konusundaki şüphelerinin üzerine gitti.

61.Bölüm fragmanı için tıklayınız.