Kaan Urgancıoğlu’nun 2018 Yeni Dizisi Belli Oldu-İşte Detaylar


Güncelleme: 23 Ağustos 2017 : 21:54
52

Kara Sevda dizisi ile zirveyi zorlayan Kaan Urgancıoğlu Emir karakteri ile gönüllerde taht kurdu. Oyuncunun Kara Sevda’dan sonra hangi dizide oynayacağı ise en çok merak edilen konulardandı. Ve yakışıklı oyuncunun fanlarını sevindiren haber geldi.

1981 yılında İzmir’de dünyaya gelen başarılı oyuncu Özel Türk Koleji ile Amerikan Koleji mezunudur. Oyunculuğa Karaoğlan ve Kampüsistan dizileri ile giriş yaptı. Daha sonra pek çok yapımda rol alan Kaan Urgancıoğlu’nun zirveyi yaşadığı yapım ise  Kara Sevda dizisidir.

Kara Sevda dizisinden sonra uzun bir süre ara vereceği söylenen Kaan, bu haberin pekte gerçeği yansıtmadığı dile getirmiş oldu. Oyuncunun yeni dizisi belli oldu.

Sevilen oyuncunun Tuba Büyüküstün ile aynı projede yer alması bekleniyor. Tuba Büyüküstün ile rol alacağı dizinin ayrıntıları henüz netleşmedi.

Sizce ünlü ikilinin yeni dizisi nasıl olacak? Kaan Urgancıoğlu ve Tuba Büyüküstün iyi bir ikili olacak mı? İkiliyi televizyonda görmek ister misiniz? Görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.

52 YORUMLAR

  1. Kaan urgancioglu ve hazal Filiz Küçükköse oynasın dizide reytingler tavan yapar lütfen Tuba Büyüküstün b oynamasin dizi başlamadan biter Tuba Büyüküstün reytingleri düşürür burdan yapımcılara sesleniyorum hazal kaan dizi tutar Tuba Büyüküstün le oynamasin

  2. Tuba ne yaa? Buyuk sacmalik! Cok yeteneksiz bi kiz! Robot gibi bi şey. Yuzunde ifade diye bi sey yok. Ama Kaan oylemi? Oskarlik oyuncu resmen. Yazik etmeyin Kaan’a!

  3. cocuk harcanir tuba yeteneksiziyle.baska adam mi yok.robot gibi durcak karsisinda cocugu deli edecek.sakin diyorum …

  4. kesinlikle tuba yüzünden dizi izlenmeyecek. yapmasın etmesin. yapımcılar da kaan ı harcamasın

  5. Yazıkkkk gerçekten, tugba yüzünden dizi izlenmicek,beni oynatın filim nasıl rekor kırıyor görün,harcanıyorum bu güzellimle?

  6. Benim fikrim, biz kızlar zoru severiz, yani kız çaçmalı erkek kovalamalı ?Kara sevda dizisinde oldugu gibi, oyuncu olarak hep basarılıydı daha önceki dizilerde bukadar ön pilanda olamadıysa bu onun suçu deildi, filimde hikaye önemli adamın duruşu bence kaan yine maço olmalı yada hırslı olmalı kötülük yakışıyor ona, benim fikrim bu tugbayla aynı filimde oynayacaksada,tugba robot ve donuk olmasın, sadece gzellik yetmiyo malesef,kıvanç gibi bi adamla oynadı dizide hikaye berbattı tugbada hiç çekmedi, demekki sadece yakışıklı olmak ve güzel olmak yetmiyor,

  7. Lütfen ama lütfen kara sevdada rol alan zeynep rolü alan hazal filiz olsun kaan ve hazal çok yakışıyorlar ikisi çok güzel başarılı oynuyorlar size yalvarıyorum noooluurrrrrrrŕ

  8. başrolde kaan olsun ama tuğba büyüküstün tutmaz eminim demişti dersiniz kadın oyuncu farklı olsun

  9. Kaan yakışıklı karizmatik bir oyuncu beğenerek izliyorum bence tuba olmamalı beren saat ile harika bir ikili olurlardı yapımcılara duyurulur dizisini büyük bir özlemle bekliyoruz

    • Kaan janim seni cok seviyoruz ve yeni dizini dort gozle bekleyoruz. Ama kaanjim sana tuba hiç yakismayor o bile bir araya gelmezligiñi dileyorum sana beren saat cok yakisyor lutfen dizife on bile bir arya gel

  10. Kaan urgancıoğlu her şekilde kabulu uzun ama tuba büyğküstünle ikili olmasalar iyi olur

  11. Arkadaşlara katılıyorum kaan olsunda ne olursa olsun izlenir cok ozledik، ama tubayla hiç olmadıyaaa

  12. Konu hakkında fikirlerinizi buraya yazabilirsiniz. tuba ne alaka ya…kesinlikle beren saat ve ya elcin sanqu

  13. Bencede tubayla olmaz kaan ve hande ercel olmali.cunku kaanla hande cok yakisirlar.kaan gibi birisi bence tubayla oynamamali…

  14. Kaan çok başarılı bir oyuncu. Üstelik çok yakışıklı. Bence kalp atışındaki eylülle çok güzel bir dizide oynarlarsa çok iyi olur….

    Bana katılan var mı

  15. tuba buyukustunun bundan sonra isi zor artik.surekli gundem olusturmaya calisiyorlar kendisiyle ilgili.yemez kimse insanlar aptal degil.

  16. Beren Saat ve Kaan Urgancıoğlu yılın dev iikilisi olarak , raytinglerde nirvana yaparlar .Benden söylemesi .

  17. hazal filiz cok sinsi bir karakter.ruya dizisinde gorduk ne kadar iyi giydigini karakteri.yan rollerde olcak bu kiz ve kotu karakterleri canlandiracak.baska ona ekmek yok bu kapidan:)

  18. tuba buyukustun cocugun kariyerini baslamadan bitirir.oyunculuk kabiliyeti iyi olan biriyle oynamasi lazim .kadin otuzbesine geldi hala cıtır olma sevdasinda.artik lutfen hem gorsel olarak hem de yetenek olarak birbiriyle denk olan oyunculari eslestirin…

  19. tuba buyukustun olcakmis partneri.saka mi bu.flas cift olcaklarmis.kivancla oldu simdi sıra urgancioglunda.bu kadinin hicbir dizisi tutmaz artik.cocuga da yazik etmeyin..

Comments are closed.