Jet Sosyete Yıldız kimdir? Hangi Dizilerde Rol Aldı?


Güncelleme: 5 Aralık 2018 : 18:16
0

Tv8 ekranlarında Çarşamba akşamları izleyici ile buluşan Jet Sosyete dizisinde Yıldız karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı ne?

Jet Sosyete Yıldız kim? Jet Sosyete Yıldız kaç yaşında? Jet Sosyete Yıldız gerçek adı ne? Jet Sosyete Yıldız hangi dizilerde oynadı? Jet Sosyete Yıldız nereden tanıyoruz? Jet Sosyete Yıldız sevgilisi var mı? Jet Sosyete Yıldız erkek arkadaşı var mı? Jet Sosyete Yıldız Yüksel kimdir? Jet Sosyete Yıldız eşi kim?

Çarşamba ekranları Tv8’de sevenleri ile buluşan komedi dizisi Jet Sosyete’de Yıldız karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Tuğba Çom.

Tuğba Çom kimdir? Tuğba Çom kaç yaşında? Tuğba Çom eşi kim? Tuğba Çom çocuğu var mı? Tuğba Çom hangi dizilerde oynadı? Tuğba Çom biyografisi nedir? Tuğba Çom Makar kim? Tuğba Çom nereli? Tuğba Çom evli mi? Tuğba Çom eşi kim?

TUĞBA ÇOK MAKAR KİMDİR?

Tuğba Çom 1990 yılında Rize’de dünyaya gelmiştir. Aslen Rizelidir.

TİYATRO MEZUNU OYUNCU

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvar Tiyatro Bölümü mezunudur.

TUĞBA ÇOM KİMİNLE EVLİ? ÇOCUĞU VAR MI?

2015 senesinde yönetmen Erhan Makar ile dünya evine girmiştir. Bu evlilikten bir kız çocuğu dünyaya getirmiştir.

HANGİ YAPIMLARDA ROL ALDI?

Bugüne kadar Serender, Güzel Kız, Türkan, Koyu Kırmızı, Benim İçin Üzülme ve Komedi Türkiye gibi projelerde yer almıştır.

Güzel oyuncu son olarak, Jet Sosyete dizisinde “Yıldız” karakterini canlandırmakta.

JET SOSYETE YILDIZ YÜKSEL KİMDİR?

Yaşar ile Safiye Yüksel’in kızları Yıldız liseden zar zor mezun olmuş, üniversiteye hazırlanan ama aklı fikri asla derslerde olmayan bir genç kız. En büyük derdi kıyafet almak, güzelleşmek, modaya uymak, gezmek ve zengin bir koca bulmak. Her genç ve eli yüzü düzgün erkeğe potansiyel sevgili olarak bakan Yıldız için jet sosyete ortamı tam bir cennet.

JET SOSYETE

Çarşamba akşamları tv8 ekranlarında izleyici ile buluşan Jet Sosyete dizisinin yapımcılığını BKM üstlenmekte. Yönetmenliğini Hakan Algün’ün yaptığı dizinin senaryosunu ise başrolünde de oynayan Gülse Birsel yazmakta.