İstanbullu Gelin Güneş Kimdir? Hangi Dizilerde Rol Aldı?


Güncelleme: 8 Aralık 2018 : 14:11
0

Cuma akşamları Star tv ekranlarında izleyici ile buluşan İstanbullu Gelin dizisinin oyuncu kadrosu birbirinden önemli isimlerle dolu.

İstanbullu Gelin dizisinde Güneş karakterini canlandıran oyuncu kim?

İstanbullu Gelin Güneş kim? İstanbullu Gelin Güneş kimdir? İstanbullu Gelin Güneş nerelerde oynadı? İstanbullu Gelin Güneş hangi dizilerde oynadı? İstanbullu Gelin Güneş boyu kaç? İstanbullu Gelin Güneş evli mi? İstanbullu Gelin Güneş nereli? İstanbullu Gelin Güneş gerçek adı ne?

İstanbullu Gelin dizisinde son bölümlerde öne çıkan Güneş karakterine hayat veren oyuncunun adı Nihal Yalçın.

ADEM BORAN’LA YAKINLAŞTILAR

Bir çok dizi ve sinema filminde rol alan Nihal Yalçın son olarak İstanbullu Gelin dizisinde Ülfet’in yardımcısı Güneş karakterine hayat veriyor. Adem Boran ile aralarında bir yakınlaşma olan Güneş karakterinin rolü son bölümlerde giderek artıyor.

Nihal Yalçın kim? Nihal Yalçın kimdir? Nihal Yalçın sevgilisi kim? Nihal Yalçın evli mi? Nihal Yalçın hangi dizilerde rol aldı? Nihal Yalçın hangi fimlerde oynadı? Nihal Yalçın dizileri neler? Nihal Yalçın filmleri neler? Nihal Yalçın hangi tv şovlarında yer aldı? Nihal Yalçın boyu kaç? Nihal Yalçın nereli?

NİHAL YALÇIN KİMDİR?

Nihal Yalçın, 29 Mart 1981 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Üç kız, bir erkek kardeşi vardır. Aslen Dersimlidir.

2004 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk bölümünde yüksek lisans yaptı.

Okan Bayülgen’in Disko Kralı programında yaptığı skeçlerle tanındı. Avrupa Yakası’nda konuk oyuncu olarak yer aldı.

Geniş kitlelerle tanışması Gülse Birsel’in senaristliğini yaptığı Yalan Dünya ve Onur Ünlü yönetmenliğindeki Beş Kardeş dizilerinde rol almasıyla oldu.

En bilinen fimleri Şener Şen ile birlikte rol aldığı Yol Ayrımı, Zeki Demirkubuz filmi Yeraltı, 2011 yapımı Kurtuluş Son Durak filmi ve Araf’tır.

Ödülleri:

2012 – 17.Sadri Alışık Ödülleri – En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Komedi) (Kurtuluş Son Durak)
2012 – 19. Adana Altın Koza Film Şenliği – En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Araf)
2013 – 45. Siyad Türk Sineması Ödülleri – En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Yeraltı)