İsimsizler Kor Yakup Ölecek Mi? Kurtulacak Mı?


Güncelleme: 25 Eylül 2017 : 22:59
1

kanal D ekranlarının heyecan ve aksiyon dizisi İsimsizler 25 Eylül Pazartesi akşamı yine tüm heyecanı ile izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başardı. Atsız Karaduman’ın can verdiği Kor Yakup karakteri diziye bu sezon dahil olmuştu.

Vatan için ailesinden ve kızından vaz geçen Kor Yakup  Kurmay ve adamlarının hemen hemen her operasyonunda vatan için onların yanında olmuş ve sırt sırta çarpışmıştır. Ancak artık yolun sonuna gelen Kor Yakup uğradığı bir pusu sonucunda vurulmuş ve ağır yaralanmıştır.

Kor Yakup hemen hemen her devlet-mafya dizilerinde olduğu gibi İsimsizler dizisinin de mafya içindeki Devletin adamı rolüyle karşımıza çıktı. Ancak dizide tam da kızına ve eşine tekrar kavuştu derken uğradığı bu pusu izleyicilerini üzüntüye boğdu.

Daha öncede Kor Yakup öldürülmek istenmiş ve arabasına yerleştirilen bomba şöförünün kapıyı açmasıyla patlamış ve Kor Yakup tesadüfen de olsa kurtulmuştu. Ancak bu defa çok hazırlıksız yakalanan Kor Yakup bakalım şimdi nasıl kurtulacak.

Kor Yakup karakterine can veren Atsız Karaduman’ın şu aiçin öleceğini veya diziden ayrılacağını söyleyemeyiz. Yani yine ölmeyecek ve yine kurtulacaktır. Zira dizideki rolü henüz bitmemiştir. Sizler konu ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Siz de düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.

1 YORUM

  1. Diziye renk katan usta oyunculardan bir üstadtır kendisi ve rolünü diğerleri gibi çok seviyorum ve izliyoruz.Karadayı dizisiyle de gönüllerde büyük taht kurdu kalplerimizde .Demem o ki diziye can veren güzel bir karakter ve bu karakteri reytingle ayakta tutmamız lazım .herkese iyi seyirler

Comments are closed.