İsimsizler Kaymakam Fatih Öldü Mü? İsimsizler Bitiyor Mu?


Güncelleme: 3 Eylül 2017 : 10:10
3

İsimsizler Dizisi Kanal D ekranlarında 5 Haziran Pazartesi akşamı izleyicileri ekranlara kilitledi. Dizinin sonunda yurt dışı çıkış yasağı olan Kaymakam Fatih Elif’i kurtarmak için sınırın diğer tarafına geçmek istemiştir.

Daha önce kendisine kurulan kumapasla görevden alınan ve hakkında dava açılan Fatih için Savcı Zeki yurt dışına çıkış yasağı koymuş ve Elif’i kurtarmaya gideceğini öğrenince Fatih’in peşine düşmüştür.

Savcı Fatih’i tam sınırı geçecekken yakalar ve askerlere sınırı geçmesi halinde vur emri verir. Ancak askerler bu emre uymaz ve savcı bu defa Sinan’a kaymakamı vurması emrini verir. Fatih herşeye rağmen sınırı geçmek isteyince Sinan tarafından sırtından vurulur.

Kaymakam Fatih’in görevden alınması ve vurulması izleyicileri oldukça üzmüş ve İsimsizler dizisi bitiyor mu? isimsizler Dizisi Final mi yapacak? Kaymakam ölecek mi? Kaymakam diziden ayrılacak mı? gibi soruları akıllara getirdi.

Normal şartlarda sezon finali yapması beklenen İsimsizler dizisi düşen reytingleri dolayısıyla sezon finaline kadar senaryonun toparlanması istenmiş ve sezon finali yerine final yaparak ekranlara veda etme kararı almıştır.

Sizler Fatih kaymakamın vurulması ve dizinin erken final yapması konusunda ne düşünüyorsunuz? Siz de düşüncelerinizi aşağıda paylaşabilirsiniz.

3 YORUMLAR

  1. Son bölümde helikopter düştü ancak Zeki’nin yolladığı FETO’cü kişiler Fatih ve Hasan’ı vururken daha doğrusu silah sesleri kamera kadrahı dahilinde değildi.Yani onların vurulup vurulamadığını bilemeyiz.

  2. yaaa çok sevdiğim bir dizi lütfen final yapmasın zaten tek izlediğim dizi de bu asla kaçırmadan izliyorum ama diziden Elif in ayrılması doğal olarak reytingleri düşürmüş olabilir fakat diziye bir bahane bulup tekrar Elif i sokabilirler bence böylelikle reytingler daha da çok yükselir.BİTMESİN LÜTFENNN…

Comments are closed.