İsimsizler Dizisi Kudret(Kürşat Alnıaçık) Kimdir? Karakter Analizi


Güncelleme: 5 Eylül 2017 : 10:19
0

İsimsizler dizisi Kudret karakterini canlandıran Kürşat Alnıaçık kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? İsimsizler dizisinde nasıl bir rol alacak? Tüm merak edilenleri sizler için araştırdık. 

Kanal D ‘nin heyecanla beklenen dizisi İsimsizler her geçen gün kadrosuna eklenen isimlerle izleyenleri daha da heyecanlandırmayı başarıyor.

2. sezona önce  Atsız Karaduman, Kayra Şenocak ve Osman Wöber gibi ünlü isimleri dahil eden diziye geçtiğimiz günlerde Mert Öcal, Kürşat Alnıaçık, Berkan Şal ve Hande Soral’ın dahil olduğunu açıklamıştık. Peki Kürşat Alnıaçık kimdir daha önce hangi dizlerde rol almıştır? İsimsizler dizisinde nasıl bir karaktere hayat verecek?

İsimsizler Dizisi Kürşat Alnıaçık Kimdir? (Kudret)1962 yılında Ankara’da dünyaya gelen Kürşat Alnıaçık herkesin tanıdığı başarılı bir oyuncudur. İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümlerinden mezun olan Alnıaçık profesyonel bir oyuncudur.

Kariyer hayatı boyunca pek çok başarılı dizide rol almıştır. Adak, İki Aile, Kuzey Rüzgarı, Sakarya Fırat, Kayıp Medcezir ve son olarak Kara Sevda dizisinde rol almıştır. Kürşat Alnıaçık aynı zamanda İngiltere’de modern dans eğitimi almıştır.Yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlanan ve büyük ilgi gören İsimsizler dizisinde nasıl bir rol üstlenecek çok merak ediliyor.

İsimsizler dizisi yeni sezon bölümlerini nasıl buldunuz? Dizi bu sezonu başarıyla bitirebilecek mi? Yeni oyuncular dizinin başarısını nasıl etkiledi? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.