İsimsizler Dizisi 2.Sezon Ne Zaman Başlayacak? Yeni Sezon Tarihi


Güncelleme: 7 Eylül 2017 : 00:05
14

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi İsimsizler 2. Sezonda ne zaman başlayacak? Pazartesi akşamları ekrana gelen İsimsizler’in yeni sezon tarihi açıklandı mı? Merak edilen tüm bu soruların yanıtı haberimizin detaylarında yer alıyor.

Bu sezon çok tutulan dizi yeni sezona genişleyen oyuncu kadrosuyla bomba bir giriş yapacak. İsimsizler’in 2. Sezonu ile Eylül ayında ekrana geleceği kesinleşti. İsimsizler, 2017 Eylül ayının son haftası izleyiciyle buluşacak.

Es Film ve Barduka Film’in ortak eseri İsimsizler 2. Sezonu ile yine harikalar yaratacak. Pazartesi akşamları ekrana gelen İsimsizler aynı gün aynı saatte Kırgın Çiçekler, İçerde ve Söz gibi güçlü rakiplerin arasından ortalamanın üzerinde bir reyting oranına ulaşarak 2. Sezonda yerini garantiledi.


İsimsizler Dayı (Hasan) Ölecek mi? Diziden Ayrılacak mı? >>Tıklayınız


Kanallar yeni bir dizi için yapım şirketleri ile genellikle 13 bölümlük bir anlaşma imzalar. İsimsizler de bu sezon için 13 bölüm yayınlanacak ve büyük olasılıkla 19 Haziran pazartesi sezon finali yapacak. 3 aylık bir aranın ardından güçlü senaryosuyla tekrar izleyici karşısına çıkacak.

Hemen hemen aynı tarihlerde başlayan Söz, Savaşçı ve İsimsizler izleyenler tarafından tam not almayı başardı. Türk milletinin kanayan yarası haline gelen terörle mücadelenin konu alındığı projeler uzun süre daha ekranlarda kalacak gibi görünüyor.Kısa sürede izleyenlerin kalbine taht kurmayı başaran İsimsizler, 2.sezonu ile 11 Eylül Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

Yeni sezonunda Hande Soral, Kürşat Alnıaçık, Atsız Karaduman ve Kayra Şenocak’ı kadrosuna dahil eden İsimsizler yeni sezonuyla 11 Eylül Pazartesi 20.00’da Kanal D’de!

 

14 YORUMLAR

  1. Asker dizileri içinde en çok beğenerek seyrettiğim dizi İSİMSİZLER dizisi.Böyle güzel
    bir dizi İnşallah reting kurbanı olmadan sonuna kadar devam eder.Kadro sağlam ve süper
    Oyunculara başarılar dilerim.

  2. ben isimsileri cok begeniyorum ama bir sorum var.13 bolumde butun ekib vuruluor dayi ve fatih kaza yapiyor.onlar yeni sezonda olucaklarmi

Comments are closed.