İsimsizler Damla Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 2 Ekim 2017 : 23:24
4

Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında izlenme rekorları kıran İsimsizler Dizisi bu sezonda da izleyicileri ekranlara kilitleyecek gibi. Sezon finalinde helikopter kazası ile biten dizide kaymakam Fatih ve arkadaşları kalleşçe bir pusuya düşmüş ve bu pusuda Fatih silah arkadaşlarını kaybetmiştir.

Fatih bu sezonda da kazadan ölmüş bir karakter olarak ekranlara gelecek ve Vatanı için görev yapan gizli bir teşkilatın başına geçecektir. Bu gizli görevle Fatih bu defa da ülkeyi bataklığa çekmek isteyen terör baronlarına karşı savaşmaktır.

Dizinin yeni sezonunda yeni katılan izleyicinin dikkatini çeken yeni yüzlerden birisi de dizde Damla karakterine can veren  Destina Başer‘dir. 2000 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Destina Başer 17 yaşında olup Beşir Balcıoğlu Anadolu Lisesinden mezun olmuştur. 4N1K isimli sinema filmi ve yine aynı sene Show Tv ekranlarında yayınlanan Bir Deli Sevda isimli dizide oynayan oyuncumuz kumral saç ve mavi göz rengine sahiptir.

İyi bir İngilizceye sahip olan güzel oyuncu profesyonel olarak da dans etmektedir. Aynı zamanda iyi bir ressam olan güzel oyuncumuz hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Sizde oyuncumuzla ilgili düşüncelerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.

4 YORUMLAR

  1. Kizlar meraba ben selin bu isimsilere noldu bilen varda yazabilirmi esma ve helin ve yilcaya katiliyorum diziye naptiniz ya asklarimda gitti bu sarki onlar icin gelsin iste gidiyorum vubarada

    Ahmet gulperi kursat seher yildiz olcay YOLUNUZ ACIK OLSUN BIZ SIZLERI HEP DESTEKLIYECEZ HERSEYI ANLADIM DA SEHER VE YILDIZ NIE AYRILDI HALLA HALLA

  2. Ya ne cabuk unuttular aileleri nerde allah askina diziyi neye cevirdiniz ya bune
    YILCAY
    SEHMUR
    GULSAD

Comments are closed.