İsimsizler 7.Bölüm Fragman. 8 Mayıs Neler Olacak? Özet


Güncelleme: 3 Eylül 2017 : 10:14
2

Osman Kaya yönetmenliğinde ekranlara gelen İsimsizler başladığı günden bu yana ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Türkiye nin içinde olduğu durum gerekçesiyle oldukça ilgi çeken diziler arasına girmeyi başaran İsimsizler her bölümüyle yürekleri ağızlara getiriyor. 7 bölümü geride bırakan dizi severler için İsimsizler 8. bölümde neler olacağı merak konusu oldu.

Heyecan dolu geçen haftaki bölümünde bir yandan annesinin intikamını almak için Saver i her tarafta arayan Fatih varken diğer tarafta terör örgütü karargahından gelen Gözcü akıl almaz planlar peşindedir. Savcı ile emniyet müdür  yardımcısı Sinan Fatih’in beklemediği bir plan yaparlar.Fatih kendisi ve arkadaşlarını içinde bulunduğu kötü durumdan kurtarmanın peşindeyken aynı zamanda Saver in kendi yönetimini ilan ettiği köyden teröristleri temizlemenin peşindedir.

Kaymakamı göz altına almaya çalışan Savcı ile Fatihin ekibi arasında neler olacak? Namlunun kime ne için doğrulacak? Kimin üstünlüğü ile sonuçlanacak? Sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz?

 

 

2 YORUMLAR

  1. Harika bi dizi emeginize saglik ve nolur cok uzun sure devam etsin ask mesk dizilerinden artik nefret ediyoruz hersey harika emeginize saglik ?

Comments are closed.