İsimsizler 2. Sezon 14. Bölüm Tüyoları-Ne Zaman Yayınlanacak?


Güncelleme: 6 Eylül 2017 : 08:32
1

İsimsizler dizisi Kana D ekranlarının sevilen dizileri arasında. Yayınlandığı günden beri ilgi ile izlenen dizi geniş bir hayran kitlesine sahip. Bu anlamda dizinin 2. sezonuna ilişkin merak edilenler dizi severler tarafından takip ediliyor. İsimsizler 2. Sezon 14. Bölüm Tüyoları-Ne Zaman Yayınlanacak?

Genç ve başarılı diplomat adayı Fatih’in Virankaya’ya kaymakam olarak atanması ile hayatı değişmiştir. Görünmez düşmanlarla ekibi ile beraber kıyasıya bir savaşa giren Fatih ve ekibinin başından geçenleri konu edinen dizi 13. Bölümü ile sezon finali yaptı.

Tabi dizi sezon finali yaptı ama akıllarda da pek çok soru bıraktı. Dizinin sezon finalinde yaşananlar dizi severleri oldukça heyecanlandırdı. İsterseniz sezon finalinde neler yaşandı kısaca özet geçelim.

Dayı, silahı Savcı’ya doğrultmuş, öldürmeye kararlıdır. Fatih ve ekip, Dayı’ya engel olamaz ve Dayı tetiği çeker.  Dayı’nın silahını ateşlemesi, İsimsizler ekibinin başına gelecek felaketlerin de başlangıcı olur.

Diğer tarafta Berfin, ailesini katleden kişinin Bozan olduğunu öğrenir. Bozan, Berfin’e infaz emrini verenin Gözcü olduğunu söyler. Berfin, Gözcü ile hesaplaşırken, Bozan ise kendisini ele veren Heja’nın peşine düşer.

Virankaya’da olaylar her cephede alevlenir. Fatih, arkadaşlarının birer birer korkunç olaylara kurban gidişine engel olmaya çalışırken, kendi başına gelecek esas büyük felaketin farkında değildir.

Sezon finali sahnesinde Kaymakam Fatih, dayı ve diğer ekibin vurularak yere yığılması akıllarda dizinin final mi yaptı yoksa yapacak mı gibi soruları getirdi.

Kaymakam Fatih, zel Harekat Polisi Hasan(Dayı), Özel Kuvvetler Yüzbaşı Olcay, Terörler Mücadele Polisi Ahmet, İstihbaratçı Kürşad, Özel Harekat Polisi Murat ve İstihbaratçı Seher vuruldular. Bu sahnenin sezon finalinde yaşanması ise izleyenlerde şok etkisi yaşattı.

Peki bu isimler öldü mü? Diziden ayrıldılar mı? 2. Sezon diziye devam edecekler mi? Yoksa yeni bir ekip mi kurulacak? Konu ile ilgili dizi setiyle irtibata geçtik. Bilgiler geldikçe haberimiz güncellencektir. Sizler de konu hakkında fikirlerinizi yorum yaparak söyleyebilirsiniz? Sizce ekip dağılacak mı? Yeni bir ekip mi kurulacak?

Yeni sezonunda Hande Soral, Kürşat Alnıaçık, Atsız Karaduman ve Kayra Şenocak’ı kadrosuna dahil eden İsimsizler yeni sezonuyla 11 Eylül Pazartesi 20.00’da Kanal D’de!

İsimsizler (2017-2018) 2. Sezon Nerede Çekilecek? Dizi Seti Nerede Kurulacak


İsimsizler 2017-2018 Sezonu 2. Sezon Yeni Gelen Oyuncu Kadrosu


İsimsizler 2. Sezon Var mı Yok mu? Yeni Sezonda Devam Edecek mi?

1 YORUM

Comments are closed.