İrem Derici ile Eğlenmene Bak Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 8 Haziran 2017 : 22:01
0

İrem Derici ile Eğlenmene Bak ne zaman başlıyor? İrem Derici ile Eğlenmene Bak hangi günler yayınlanıyor? İrem Derici ile Eğlenmene bak nasıl bir program?

İrem Derici, yepyeni bir projeyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz sezonda Tv 8 ekranlarında yayınlanan Rising Star isimli ses yarışmasında jüri üyesi olmuş ve doğallığıyla herkesi büyülemişti. İzleyicinin çok sevdiği İrem Derici, yaz sezonu için Kanal D’den teklif aldı.

İrem Derici, Kanal D ekranlarında yaz sezonunda izleyenlere büyük bir müzik ziyafeti hazırlayacak gibi görünüyor. İrem Derici’nin sunacağı yarışmada birbirinden ünlü isimler farklı konulardaki maharetlerini sergileyecek. İrem Derici’nin sunacağı eğlenceli yarışma programı izleyenleri kahkaha krizlerine sokacak.

İrem Derici ile Eğlenmene Bak programının Haziran ayının sonlarına doğru ekranlara getirilmesi planlansa da yarışmanın ekranlara geliş tarihi uzayabilir. Eğlenceli yarışma programının hazırlıkları bitmezse Temmuz ayında da ekranlarda olabilir.

İrem Derici ve birçok ünlü isim yarışma programında hem eğlenecek hem de eğlendirecek. Şarkıcıların eşsiz şarkılarını izleyicilerle buluşturabileceği bir ortam olacak olan yarışma aynı zamanda onların eğlenceli yönlerini de izleyiciye göstermiş olacak.

İrem Derici, son zamanlarda verdiği kilolar ile adından söz ettirirken tekrar hayranlarının sempatisini de kazanacak. Ünlü şarkıcı şarkıcılık performansının yanı sıra sunuculuk performansı ile de göz dolduracak.