İPEK ERDEM KUZGUN DİZİSİNE TRANSFER OLDU!


Güncelleme: 18 Ocak 2019 : 01:59
0

Başrollerinde, Barış Arduç ve Burcu Biricik’in yer aldığı Kuzgun dizisinin hazırlıkları devam ederken, yeni oyuncu transferleri de her geçen gün artıyor. En son Eve Dönüş dizisinde izlediğimiz, İpek Erdem’de yapımda rol alacak. İşte detaylar..

HANGİ ROLDE OYNAYACAK?

İpek Erdem dizide önemli rollerden birine hayat verecek. Dila’nın üvey annesi Şermin olarak ekran çıkması bekleniyor. İyi ya da kötü bir karakter mi? Buna dair, henüz netleşmiş bir bilgi görünmüyor. Ama, üvey anne olması nedeniyle, kötü olması tahmin ediliyor. Şimdi İpek Erdem kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Bakalım..

İPEK ERDEM KİMDİR?

Genç Oyuncu, 1984 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda tamamlamıştır.

OYNADIĞI DİZİLER

Daha önceden Eyvah Babam ve Eyvah Kızım Büyüdü dizilerinden bildiğimiz, Yıldız Asyalı ile üniversite döneminden arkadaş oldukları bilinmekteydi. Bu sebeple, Yıldız Asyalı aracılığıyla Gani Müjde ile tanışmış, ve hayatında dönüm noktası olan Hayat Bilgisi dizisi ile oyunculuğa adım atmıştır. Hayat Bilgisi’nde 2003’den 2006’ya kadar “Barbi Gamze” karakterine hayat vermiş ve büyük kitlelerce tanınmıştır. Özellikle de 3.sezon, o dönem ki dizi partneri, Paşhan Yılmazel’le oynadıkları “Sedat ve Gamze” aşkıyla ön plana çıkmış, daha çok sevilmiştir. Perran Kutman, Tarık Pabuççuoğlu ve Altan Gördüm gibi usta isimlerle bu yapımda çalışmıştır. Dizi bittikten sonra, 2006 yılında Kanal d’de yayınlanan Karınca Yuvası dizisinde rol almıştır. 2007 yılına gelindiğinde ünlü şarkıcı Burak Kut ile beraber, Aşk Kapıyı Çalınca dizisinde başrolü paylamıştır. Üstünden çok geçmeden aynı sene, Atv’de yayınlanan Elveda Rumeli dizisinde “Nevreste” karakterini 2009 yılına kadar canlandırmıştır. 2010 ve 2014 yılları arasında, Fox’da yayınlanan Yer Gök Aşk dizisinde “Münevver” karakterine hayat vermiştir. Dizi bitse bile, aynı karakterle Lale Devri dizisine 2014 yılında geçiş yapmıştır. Oyuncunun en son, 2015 senesinde, Atv’de yayınlanan Eve Dönüş dizisinde “Canan” karakterini oynadığı bilinmektedir. Diğer canlandırdığı karakterlere kıyasla , kötü kadın rolünü başarıyla oynamıştır.

TİYATRO

İpek Erdem diziler dışında tiyatroya da vakit ayırmaktadır. İnstagram hesabından rol aldığı oyunlarla ilgili paylaşımlar da yapmaktadır. Bugüne dek pek çok tiyatro oyununda rol amıştır.