İnsanlık Suçu Neslihan Kimdir? Oynadığı Diğer Diziler ve Bilinmeyenler


Güncelleme: 7 Nisan 2018 : 10:39
0

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan 2018 yılının yeni projesi İnsanlık Suçu, ilk bölümü ile yayınlandı. Dizinin konusu oldukça dikkat çekici. diğer taraftan dizinin karakterleri de ilgi uyandırıyor. Dizide Gökhan’ın sekreteri ve aynı zamanda saklı sevgilisi olarak ekranlara gelen Neslihan karakteri merak edildi. Sizler için güzel oyuncuyu araştırdık.

İnsanlık Suçu dizisinde Neslihan karakterini canlandıran oyuncumuz Ayşe Akın’dır. Asıl ismi Ayşe Özdemir olan oyuncumuz 1993 yılında Belçika’da doğmuştur. Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde Adayazı beldesine nüfusuna bağlıdır. 2010 yılında Belçika’da bir güzellik yarışmasında Brüksel güzeli seçilmiştir. Ayşe akın 4 dil bilmektedir. İsmini yurt dışında Ayshe olarak kullanmaktadır.

Küçük yaşlarda annesi tarafından bir ajansa kaydedilmiştir. 4 yaşından itibaren fotomodellik yapmaya başlamıştır. 12 yaşında futbol da oynayan oyuncu Belçika’da Ekonomi-İşletme okuyordu. Türkiye’den teklif gelinde her şeyi geride bırakıp Türkiye’ye geldi. Muhteşem Yüzyıl’da İtalyan prenses rolü için çağrıldı ve dizinin 4. Sezon 87. Bölümünde Cenevizli Gabriela karakterini canlandırdı.

Ayşe Akın’ın oynadığı dizi ve yapımlar şunlardır. 2013-Muhteşem Yüzyıl, 2014- Güllerin Savaşı, 2018-İnsanlık Suçu. Aynı zamanda oyuncunun Kim Ne Derse Desin isimli singel çalışması vardır. Single çalışmasının düzenlemesini Mustafa Ceceli yapmıştır. Ayşe Akın ise Cem Belevi ile düet yapmıştır. Klip 3 ayda 15 milyon kere tıklanmıştır.

[kirmizitext]İnsanlık Suçu İzlendi Mi? Tuttu Mu? Erken Final Mi Yapacak? için tıklayınız[/kirmizitext]

Ayşe Akın ve Cem Belevi’nin seslendirdiği o güzel şarkıyı aşağıdan izleyebilir ve dinleyebilirsiniz. Eskilerin Ajda Pekkan’dan dinlediği Kim Ne Derse Desin isimli şarkı farklı bir yorumla karşısınızda. Şarkı aslında 2014’ün Aralık ayında piyasaya çıktı ama hala tazeliğini koruyan bir parça. İyi seyirler.