İnsanlık Suçu Ne Zaman Başlayacak? İşte Yayın Tarihi


Güncelleme: 25 Eylül 2017 : 23:30
0

İnsanlık Suçu dizisi ne zaman başlayacak? İnsanlık Suçu dizisi yayın tarihi açıklandı mı? Pastel Film’in yeni projesi İnsanlık Suçu hangi günler yayınlanacak? İşte tüm ayrıntılar…

Bugüne kadar yüzlerce projeyi izleyiciyle buluşturan Pastel Filmden yepyeni bir dizi daha geliyor. 2017-2018  sezonuna birbirinden iddialı bir çok dizi ile giriş yapan Kanal D hız kesmeden dizi bir diziyi daha ekrana getirmeye hazırlanıyor.

İnsanlık Suçu Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler

Yeni dizinin ismi İnsanlık Suçu olarak belirlendi. Yeni dizi İnsanlık Suçu’nun oyuncu arayışları ve masa başı çalışmaları tamamlanmak üzere. Kanal D bu sezon Tutsak, Sevdanın Bahçesi, Gülizar, Fatih, Siyah Beyaz Aşk gibi bir çok dizi projesini izleyiciyle buluşturdu.

Sezon ortasında tutmayan ve final yapma olasılığı olan dizilere alternatif olarak hazırda tutulan projenin Ocak ayında ekrana gelmesi bekleniyor.

Dizide kimlerin oynayacağı, yayın tarihi ve konusu en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. Thedore Dreise’nin An American Trgedy ve George Stevens’ın A Place In The Sun adlı romanından uyarlanan yeni dizi İnsanlık Suçu için oyuncu arayışları devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Gizem Karaca ve Musa Uzunlar’ın yer alacağı iddia ediliyor.

Sezona hızlı bir giriş yapan Kanal D’nin en çok izlenen dizisi hangisi olur? İnsanlık Suçu dizisi tutar mı izlenir mi? Dizide Gizem Karaca’ya hangi ünlü isim eşlik etmeli? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. 

İnsanlık Suçu Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?