İnsanlık Suçu Mine Kim? Gerçek Adı?


Güncelleme: 8 Nisan 2018 : 18:01
0

Kanal D ekranlarında yayın hayatına yeni başlayan İnsanlık Suçu dizisinde merak edilen karakterlere bir yenisi daha eklendi. Dizide sık sık ismi geçen İnsanlık suçu Mine kim? Mine karakterini kim canlandıracak? İşte tüm detaylar…

Dizi ilk 2 bölümüyle ekrana geldi ve büyük beğeni topladı. Cemal’in dram ve acı dolu hikayesi izleyen herkesi etkisi altına aldı. Dizide her hafta yeni karakterler tanıdık ve hepsinin diziye katacağı heyecanı merak ettik. Bu isimlerden biri de önümüzdeki bölümlerde ortaya çıkması beklenen Mine. Mine Gökdemir karakteri ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak ve dizide dengeleri büyük ölçüde değiştirecek.

İnsanlık Suçu Mine Sami Gökdemir’in küçük kızıdır. Şuan yurt dışında eğitim almakta ve önümüzdeki günlerde diziye dahil olacak. Mine’nin diziye dahil olmasıyla Gökdemir ailesinde ortalık karışacak. Çünkü Mine, Cemal’a aşık olacak. Suna Değirmenci ve Mine Gökdemir ikisi de dizinin ilerleyen bölümlerinde Cemal’e aşık olacaklar.

Diğer taraftan Gökhan Gökdemir ile nişanlı olan Suna’nın Cemal’e olan yasak aşkı ise ortalığı karıştıracak. Tabi bunların hepsi ilerleyen bölümlerde zamanla gerçekleşecek. Şimdi İnsanlık Suçu Mine karakterine kim canlandıracak sorusuna dönelim. Mine Gökdelen karakterine hayat veren oyuncu sır gibi saklanıyor. Açıklanır açıklanmaz haberimizde yer vereceğiz.

İnsanlık Suçu Mine Kim?