İnsanlık Suçu Gökhan Kim? Suna’nın Nişanlısı Gökhan Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 27 Aralık 2017 : 16:37
2

İnsanlık Suçu dizisinin kadrosunda yer alan Gökhan karakteri kimdir? Katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyuran Serkay Tütüncü dizide Gökhan karakterine hayat verecek. Gizem Karaca’nın canlandırdığı Suna’nın nişanlısı Gökhan olarak izleyici karşısına çıkan Serkay Tütüncü’nün hayatına dair tüm merak edilenlere haberimizde yer verdik. İşte İnsanlık Suçu Gökhan kim sorusunun yanıtı…


İnsanlık Suçu Dizisi Suna Kim? Boyu, Yaşı, Kilosu Sevgilisi


Hem usta isimleri hemde dönemin gözde oyuncularını bir araya getiren İnsanlık Suçu, 2018 sezonuna iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Diziye son anda dahil olan Serkay Tütüncü ise en çok araştırılan, merak edilen ve adından söz ettiren isim oldu. Survivor 2016 yarışmasında hem performansı hemde sportif fiziği ile dikkat çeken ve yarışmayı son dakikalara kadar başarıyla götüren isimlerden Serkay Tütüncü İnsanlık Suçu kadrosuna katıldı. Dizide önemli karakterlerden birine hayat verecek olan Serkay Tütüncü’nün ilk oyunculuk deneyimi olacak.

Daha önce Surviyor yarışmasıyla adını duyuran ve sonrasında dizi projelerinde yer alan Hilmicem, Turabi ve Semih Öztürk’ün ardından Serkay Tütüncü de kamera karşısına geçiyor. Musa Uzuner, Gizem Karaca ve Kaan Yıldırım gibi usta oyuncularla çalışma fırsatı yakalayan Serkay Tüntüncü oldukça şanslı.

İnsanlık Suçu Gökhan Kim? Serkay Tütüncü

Survivor 2016 Gönüllüler takımının başarılı yarışmacılarından Serkay Tütüncü 1991 İzmir doğumludur. Yüksek öğrenimini Ege Üniversitesinde tamamlamıştır. Sporcu kimliğiyle ön plana çıkan Tütüncü 1.78 boyunda ve 76 kg’dır. İnsanlık Suçu dizisiyle oyunculuğa adım atan Serkay Tütüncü’ye başarılar dileriz.


İnsanlık Suçu Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Siz Serkay Tütüncü’nün İnsanlık Suçu dizindeki performansını nasıl buldunuz? İnsanlık Suçu Gökhan karakteri hakkında ne düşünüyorsunuz? 

https://www.youtube.com/watch?v=W69lvZKd1BU

 

 

Comments are closed.