İnsanlık Suçu Esra Kim-Yaşı-Sevgilisi


Güncelleme: 5 Şubat 2018 : 21:35
0

Yeni sezonda Kanal D yepyeni bir yapımla izleyicilerin karşına gelmeye hazırlanıyor. İnsanlık Suçu dizisi oyuncuları ve karakterleri hakkındaki bilgiler de bir bir açıklanıyor. Bunlardan biride İnsanlık Suçu dizisinde Esra karakterini canlandıracak oyuncu. Peki İnsanlık Suçu Esra kim gerçek adi nedir? Oynadığı Diziler Nelerdir? Bize nereden tanıdık geliyor? Hepsi ve çok daha fazlası ayrıntılarda.

İnsanlık suçu dizisinde Esra karakteri Cemal’in kız kardeşi rolüne hayat verecek. Güzel bir bayan oluşuyla ve oyunculuguyla herkesin ilgi odağı oldu.

Peki İnsanlık Suçu Esra kim gerçek adi ne? Oyuncunun gerçek adi Cansu Dağdelen’dir. İnsanlık Suçu Cansu Dağdelen İstanbulda 1987 yılında dünyaya gelmiş şuan 168 civarında boya sahiptir. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünü bitirmiştir fakat oyunculuk alanında eğitimler almış ve kendini bu yönde geliştirmiştir. Ilk deneyimini reklam filmlerinde gerçekleştirmiştir.

İnsanlık Suçu Esra’nin daha önce oynadığı dizilerin başında iki yaka bir ismail dizisinde hande karakteri gelmektedir. Devamında ise Kadim Dostum dizisinde kendini göstermiştir. Son olarak Hayati ve Diğerleri dizisi ile anlaşma sağlamış ve Açelya karekteri için el sıkışmış fakat çok kısa süreli olmuş ve dizi yayından kaldırılmıştır.

Şimdi ise İnsanlık Suçu dizisi Esra karakterini canlandırmak için kolları sıvadı. Oyuncu ya yeni rolünde başarılar diliyoruz. Sizler Cansu Dağdelen’i nasıl buluyorsunuz? Geleceği parlak bir oyuncu mu? Yorumlarınızı bekliyoruz.

CANSU DAĞDELEN ETİ ÇİKOLATA DEPRESYONDAYIM