İlk Buluşma Program Formatı, Kuralları (Fox Tv)


Güncelleme: 9 Mayıs 2017 : 20:20
11

Fox ekranlarında yaz sezonu için hazırlanan İlk Buluşma Programı ilk tanıtımı yayınlandı. Oldukça eğlenceli bir program olması beklenen program ile ilgili detaylar da netleşmeye başladı.

Şinasi Yurtsever ve Sinan Çalışkanoğlu’nun hazırlayıp sunduğu programın bir yarışma formatında ya da şaka programı olması bekleniyor.

Akıllı telefonlardaki Whatsap uygulaması üzerinden 0530 141 33 60 nolu telefonla yapılan başvuruda aranan şartlardan bir tanesi 18 yaş üstüne olmak.

Programla ilgili detaylar geldikçe de sitemizden tüm ayrıntıları paylaşmaya devam edeceğimiz programla ilgili sizler ne düşünüyorsunuz? Siz de programla ilgili düşüncelerinizi aşağıda paylaşabilirsiniz.

İlk Buluşma Tanıtım Fragmanı

11 YORUMLAR

  1. İlk başta gerçekten inanarak izliyordum ama Hepsi kurmaca yalan.. Yarışmacılar nasıl duyuyo kulaklık fln takmıyorlar anca insanları kandırıyorlar

  2. Ilk bölümler için aynı şeyi söyleyemem ama sonraki bölümlerde şaka yapılan kişiler durumdan haberdar bence.

  3. Hiç mi hiç inandırıcı değil. Yapılan şakaları falan kimse kaldıramaz. Benim eşim öyle şeyler yapck kadınla sarmaş dolaş basarım tokatı kadının da saçlarını yolarım sakin sakin kimse durmaz. İnsanları kandırmayın yaa.

  4. Hiç mi hiç inandırıcı değil. Yapılan şakaları falan kimse kaldıramaz. Benim eşim öyle şeyler yapck kadınla sarmaş dolaş basarım tokatı kadının da saçlarını yolarım sakin sakin kimse durmaz. İnsanları kandırmayın yaa.

  5. Kardeşim begenmiyosan izemessin olur biter illa bu programi izlemek zorunda değilsin
    sana denk geldiginde bu kanal bi zahmdt degistir sizin gibi siyonistler bu ulkede hic bisey yapilmasin istiyosunuz ne zaman TÜRKLER Bisey yapsa hemen bok gibi vb seyler dersiniz ama yabanci ulkeler bisey yapsa akliniz gider

  6. Şaka diye rezillik yapılıyor.İnsanlara ‘bosarim seni’ diye yemin ettiriliyor. Kadının biri ahlaksızlık yapıyor,eşi tepki verince de kıskanç muamelesi yapılıyor.Acilen yayından kaldırılmalı ya da şaka tarzı insanı normlara çekilmeli.Gerçekten foça yakışmadı.

  7. Wahsaptan gunlerdir ariyoruz cvp veren yok insanlari kandirmayin basvuru felan icin hepsi sizin oyunculariniz cunku hep kurmaca

    • hayır kurmaca falan değil kendi sevgilimi şakaladım kulaklıklık yok diyen arkadaşada burdan sesleniyorum büyük kulaklık mı takılır minnacık kulaklık takılıyor ve ordan komutları alıyorsunuz sonunda fotograf çekilip instagrama atılıyor

Comments are closed.