İçerde Yeşim Ölecek Mi? Diziden Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 12 Haziran 2017 : 22:18
0

İçerde Yeşim ölecek mi? İçerde dizisi Yeşim öldü mü? İçerde Yeşim diziden neden ayrıldı? İçerde dizisi Yeşim kurtulacak mı?

Show Tv’nin en başarılı dizilerinden birisi olan İçerde’de Yeşim’in başına gelenler şok etkisi yarattı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Celal Baba ile büyük bir tartışma yaşayan Yeşim, Mustafa’yı da yanına alarak evi terk etmeye çalışmıştı. Ancak Celal Baba duruma fazlasıyla sinirlendi. Sinirlendiğinde gözü hiçbir şey görmeyen Celal Baba, Yeşim’in kapısına birçok adam dikti.

Yeşim, kapıda duran adamları bir şekilde atlatmayı başardı. Ancak bu durum Celal Baba’yı daha da sinirlendirdi. Bu yüzden Celal Baba, Yeşim’i bulduğu yerde öldürecek.

 

 

İçerde dizisinin 39. bölümüyle birlikte final yapacağı kesinleştiği için dizide olaylar hızla çözülmeye başladı. Sarp ve Mert’in kardeş olduklarını öğrenmelerinin ardından dizinin esas senaryosu çözülmüş oldu. Bu yüzden Yeşim karakterinin diziden ayrılması da sürpriz olmayacak.

Geçtiğimiz haftalarda da dizideki ana karakterlerden birisi olan Melek rolündeki Bensu Soral diziden ayrılmıştı. Dizinin başrolü olan bir karakterin diziden ayrılması izleyiciyi oldukça üzse de senaryo gereği diziden ayrılmıştı. Yeşim karakterini canlandıran Gözde Kansu’nun diziden ayrılması da izleyiciyi üzecek olsa da senaryo bu şekilde ilerliyor.

Sizce Yeşim dizide daha fazla kalmalı mıydı? Yoksa Yeşim’in diziden ayrılması doğru bir karar mı? Yeşim ve İçerde dizi ile ilgili yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.