İçerde 8 Mayıs Fragmanı. 33.Bölüm Neler Olacak Özet?


Güncelleme: 1 Mayıs 2017 : 15:21
1

Show tv ekranlarının sevilen dizisi İçerde yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Final bölümüne yavaş yavaş yaklaşan İçerde her bölümüyle heyecan uyandırmaya devam ediyor.  Pazartesi akşamlarımızın vazgeçilmezi haline gelen  Uluç Bayraktar yönetmenliğindeki İçerde 32 bölümü geride bıraktı.

Senaryosu Ertan Kurtulan, Toprak Karaoğlu, Elif Usman Ergüden kaleminden çıkan İçerde de neler oluyor.33.Bölüm ipuçları neler gibi merak edilen soruların cevabı sizler için haberimizde.Celal Baba nın yeni planlarına eşlik edecek olan Sarp ve Mert’i ne gibi olaylar bekliyor.Celal Baba ise kardeşler arasında bir seçenek yapmak zorunda kalır.Kardeş olduklarını öğrenmeden birinden birini ortadan kaldırmayı planlayan Celal Baba neler yapacak merak konusu.

Sarp ve Mert kardeş olduklarını nasıl öğrenecek?Her şeyin açığa çıkmasıyla Eylem ile arasını açan Mert nasıl kendini affettirecek? Sarpla aynı adama çalışan Mert polisliğinin vermiş olduğu tecrübeyle Sarp ın Yusuf müdüre çalıştığını anlayacak.Peki bunu açığa çıkaracak mı yoksa Sarp a bir koz olarak kullanacak mı? 

Comments are closed.