İçerde 37.Bölüm Fragmanı 5 Haziran Neler Olacak İpuçları


Güncelleme: 29 Mayıs 2017 : 13:40
0

İçerde Dizisi reytinglerde üst sıralarda yine yerini almayı başardı.Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezlerinden biri olan İçerde dizisi bu hafta da herkesi ekran başına toplamayı başardı. Finale giden yolda tüm ayrıntıların açığa çıktığı İçerde 37.Bölümde neler olacağı herkes tarafından merak edilir oldu. İçerde 37.Bölümde neler olacak 5 Haziran özet ve ipuçları haberimizde.

Geçen hafta Mert ve Sarp iki kardeş kardeş olduğunu anladıktan sonra Celal Babaya karşı birlikte omuz omuza mücadele ederler. Bu bölümde gerilimin hat safhada olması heyecan duygusunu da arttırdı. Dizinin başladığı günden beri tüm sevenlerinin artık kardeş olduklarını öğrensinler diyen iç seslerine bu bölümde cevap verildi.

Mert ve Sarp Celal Baba ya karşı yeni bir oyun içine girerler.Çocukluklarından beri biri kardeşine özlemle büyürken diğeri tüm ailesine hasret yaşamış ve bunun sebebinin Celal Baba olduğunu anlayınca artık iki kardeşi kimse tutamaz.

Bütün bunlar yaşanırken Celal ve Kudret arasında geçmişten gelen ve her geçen gün artarak devam eden düşmanlık son bulabilir.Kudretin bir hamlesiyle yine olanlar Kudret’e olacaktır. Celal ve Kudret düşmanlığı Kudret’in ölmesiyle bitecektir.