Hilmicem’den Hoşlanan Yunan Yarışmacı Rodanthi Kim? İnstagram Hesabı


Güncelleme: 28 Mayıs 2018 : 19:28
1

Hilmicem’den hoşlanan Rodanthi Kaparo kim? 27 mayıs akşamı ada konseyi sırasında Acun Ilıcalı, Hilmicem’i şaşırtan bir açıklamada bulundu. Acun Ilıcalı Survivor Yunanistan yarışmacısı Rodanthi Kaparo’nun Hilmicem’den hoşlandığını açıklayınca herkes Yunan güzelinin kim olduğunu merak etti. İşte Rodanthi hakkında tüm merak edilenler…

Hilmicem’den hoşlanan Yunan yarışmacı Rodanthi sürekli Türkiye ile ne zaman yarışma olacağını sorunca Acun Ilıcalı ada konseyinde Hilmicem’i ilgilendiren o açıklamayı yaptı. Ve en kısa zamanda tekrar Türkiye- Yunanistan karşılaşması olacağını orada tanışabileceklerini söyledi. Acun Ilıcalı’nın açıklamalarının ardından Rodanthi kim sorusu herkes tarafından araştırıldı.

Rodanthi Kaparou, Kandiye, Girit, Atina ve özellikle de Markopoulo’da yaşıyor. Beden Eğitimi ve Spor Bölümü’nde ders veriyor ve ayrıca ritmik jimnastik alanında çalışmalar sürdürüyor. Dans etmeyi, eğlenmeyi ve yürümeyi seviyor.

27 mayıs akşamı düzenlenen konseyde herkesin stresle eleme adaylarını beklediği anda Acun Ilıcalı’nın bu açıklaması herkesi güldürdü. Rodanthi’nin Hilmicem’i 3 kez sorduğunu ve tekrar görmek istediğini söyledi. Durum böyle olunca Hilmicem de biraz utandı ve şaşırdı.

Ekranların en çok izlenen yarışması Survivor dün gece ada konseyinde renkli dakikalar yaşandı. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı aynı zamanda Yunanistan Survivor yarışmasını da yönetiyor.  Acun Ilıcalı Yunan yarışmacı Rodanthi Kaparo’nun enternasyonal oyunlarında Hilmicem’i görüp etkilendiğini ve sürekli hakkında sorular sorduğunu söyleyince tüm yarışmacılar eğlenceli  anlar yaşadı. Normal yaşantısında modellik yapan yarışmacı kusursuz güzeliği ve fiziğiyle dikkat çekiyor.

Rodanhti’nin İnsagram hesabı: @rodanthi_

Comments are closed.