Bizim Hikaye Dizisi Jenerik Müziği? Tanıtım Fragmanı


Güncelleme: 14 Eylül 2017 : 21:45
2

Bizim Hikaye jenerik müziği belli oldu mu? Bizim Hikaye jenerik müziğini kim söylüyor? Bizim Hikaye Jenerik müziği dinle? Bizim Hikaye tanıtım fragmanı izle

Fox Tv’nin ünlü dizi Shameless’ten uyarladığı Bizim Hikaye dizisinin jenerik müziği ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. Bizim Hikaye dizisinin müziği seslendiren sanatçı da oldukça ünlü birisi.


Bizim Hikaye Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede? <<<tıklayınız


Hazal Kaya ve Burak Deniz’in başrolleri paylaştığı bizim hikaye dizisi için süren hazırlıklar tamamlandı. Dizinin tanıtım fragmanını da sizler için paylaştık.

Bizim Hikaye dizisinin jenerik ve tema müziğini seslendiren isim Gece Gölgenin Rahatına Bak isimli şarkısı ile büyük dikkat çeken ve izlenme rekoru kısan Çağatay Akman oldu.

 

Çağatay Akman, Gece Gölgenin Rahatına Bak isimli şarkısı ile dinlenme rekorları kırarken hemen ikinci şarkı hazırlıklarına girişmişti. Sensin Benim En Derin Kuyum isimli rap ve arabesk karışımı şarkısı ile de beğenilen şarkısı, Bizim Hikaye dizisinin müziğini seslendirmeyi de kabul etti.

Genç yaşına rağmen büyük bir başarı yakalayan ünlü şarkıcının canlandırdığı jenerik müziği henüz kamuoyu ile paylaşılmadı. Ancak ünlü sanatçının söylediği şarkının yine listeleri kasıp kavuracağı söyleniyor.

Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan Hazal Kaya’nın da dizide yer alıyor olması diziye ayrı bir başarı katacak gibi görünüyor. Çağatay Akman’ın da müziği seslendirecek olması diziye genç neslin ilgisini arttıracak.

Sizce dizinin jenerik müziği nasıl olmuş? Bizim Hikaye dizisi ile ilgili görüşleriniz nelerdir? Yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=T885kE2eFt8

Comments are closed.