Bizim Hikaye Barış Ölecek Mi? Diziden Ayrılacak Mı?


Güncelleme: 8 Ocak 2018 : 21:02
0

Fox ekranlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye tüm heyecanı ile devam ederken dizinin 17.bölümünde Barış’ın komada olması izleyicileri heyecanlandırdı. Geçtiğimiz bölümlerde Filiz babasının ihbarı üzerine kardeşlerini yetiştirme yurduna vermek zorunda kalmış ve büyük sıkıntılar yaşamıştı.

Barış da bu Filiz’i bu sıkıntılardan kurtarmak için O’nun haberi olmadan kendisine yardım etmeye çalışmış, hatta O’nu sigortalı bir işe yerleştirmiş, babasının velayeti Filiz’e vermesi için O’na aldığı evin anahtarını dahi vermişti. Ancak avukat kardeşlerinin velayetini alabilmesi için sadece sigortalı işe girmesinin yetmediğini aynı zamanda evli olması gerektiğini de söyledi.

Bunun üzerine Filiz de polis olan Cemil ile nişanlanmıştı. Nişan esnasında kahveye gelen Barış ile Cemil kavga edince Cemil Filiz’e Barış’ın bir hırsız olduğunu söyleyecekken Barış kendisi itiraf eder. Zaten uzun süredir ayrı duran Barış ile Filiz için bu ilişki artık tamamen bitmiştir. 

Yeni bölümde de Filiz ile Barış’ın nikah masasına oturması Barış’ı tamamen bitirmiş ve Barış komaya girmiştir. Barış ölecek mi diziden ayrılıyor mu soruları da hemen akıllara geliyor. Dizinin gerçek senaryosuna baktığımızda  Türkiye’nin Shameless uyarlaması olan dizide başrol oyuncusu Jimmy diziden ayrılıyordu. Bakalım arış gerçekten ölecek mi? Diziden çıkacak Mı?