Hıçkırık Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler


Güncelleme: 1 Ocak 2018 : 15:12
11

Hıçkırık dizisinin kadrosunda kimler var? Kanal D Hıçkırık dizisi oyuncu kadrosu? Hıçkırık dizisinde kim kimdir? Hıçkırık dizisi oyuncuları gerçek isimleri?

Kanal D ekranlarında yepyeni bir günlük dizi izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezonda gündüz kuşağında Kısmetse Olur isimli izdivaç programı bulunan Kanal D, yeni sezonda büyük bir boşluğa düştü. Kısmetse Olur’dan boşalan yeri doldurmakta güçlük çeken kanal yeni bir günlük dizi için kolları sıvadı.


Hıçkırık Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Tanıtım Fragmanı


Hıçkırık dizisi, Kerime Nadir’in romanında uyarlanarak ekranlara gelecek. Daha önce birçok eseri televizyon ekranlarında ve beyaz perde de yayınlanan Kerime Nadir’in Hıçkırık isimli eseri de günlük bir dizi olarak karşımıza çıkacak. Dizinin tanıtım fragmanı yayınlanır yayınlanmaz Hıçkırık dizisi oyuncu kadrosu ve tüm karakterler merak konusu oldu.

Birsel Film tarafından ekranlara taşınacak olan dizide yedi yaşında anne ve babasını kaybeden bir çocuğun hayat hikayesine yer verilecek. Evlatlık olarak verilen çocuk, onu evlatlık alan ailenin çocuğuna karşı duyduğu derin aşkı anlatacak. Etkileyici senaryosu ve usta oyuncu kadrosuyla büyük ilgi görmesi beklenen dizi hafta içi hergün yeni bölümleriyle ekrana gelecek.

Hıçkırık dizisinin uyarlandığı romanın yazarı Kerime Nadir, üstte görmüş olduğunuz görseldeki kişi. Daha önce birçok eserini dizi, tiyatro ve film olarak izlediğimiz Kerime Nadir’in Hıçkırık dizisi de büyük yankı uyandıracak.

Kanal D ekranlarında 2018 yılının gelmesi ile birlikte yayın hayatına başlaması beklenen Hıçkırık dizisinin oyuncu kadrosu için cast çalışmaları hala devam ediyor. Günlük bir dizi olacağı için yoğun bir çalışma temposu gerektiren dizinin oyuncu kadrosu için titiz bir çalışma sürdürülüyor.

Hıçkırık Dizisi Nurseli İdiz Kimdir?

1960 İstanbul doğumlu usta oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü, Arkeoloji ve Dil Bölümü mezunudur. Kariyer hayatı boyunca sayısız tiyatro, dizi ve sinema filminde rol alan Nurseli İdiz son olarak İlişki Durumum Karışık dizisinde Mediha karakterini canlandırmıştır.

Hıçkırık Dizisi Kenan Kim?

Hıçkırık Dizisi Nalan Kim

Hıçkırık Dizisi İlhami Kim? Kemal Okan Özkan

 

Hıçkırık dizisinin oyuncuları netleştiğinde haberimizde güncelleme yapılarak sizlerle paylaşılacaktır. Siz de dizi ile ilgili yorum, görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Dizide görmek istediğiniz oyuncuları da bize yazabilirsiniz.

Comments are closed.