Hıçkırık Dizisi Aslı Kim? Rol Aldığı Diziler


Güncelleme: 29 Ekim 2017 : 01:24
0

Kanal D’nin yeni günlük dizisi Hıçkırık’ta Aslı karakterini canlandıran Ceylan Yılmaz kimdir?  Güzelliğiyle dikkat çeken genç oyuncu hakkında tüm merak edilenlere haberimizin devamında yer verdik. 

Kadrosunda Nurseli İdiz, Selçuk Özer ve Kübra Akın gibi isimlerin olduğu dizi diğer günlük dizileri gölgede bırakacak gibi duruyor. Dizinin konusu izleyiciyi kendine bağlamayı başaracak sıra dışı bir olay örgüsünden oluşuyor.

Hıçkırık Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler

Dizinin ilgi çekici konusu şöyle: 7 yaşında yetim kalan bir çocuğun evlatlık alındığı evin tek çocuğuna karşı hissettiği imkansız aşk anlatılıyor. Söylentilere göre romandaki Kemal ve Nalan karakterleri Enver Paşa’nın emir eri Mustafa Tosun’la eşi Üftade Hanım’ın hayatlarını konu alıyor.

Kanal D’nin günlük dizi eksiğini kapatacak proje  Kerime Nadir’in 1938’de yayınlanan Hıçkırık adlı romanından televizyona uyarlanacak. Yapımcılığını Birsel Film’in yapacağı dizinin oyuncu kadrosu titiz bir çalışmanın ardından tamamlandı.

Dizide Nurseli İdiz ve Selçuk Özer gibi tecrübeli isimlerin yanı sıra genç oyuncularda yer alıyor. Bunlardan bir tanesi de Aslı karakteriyle karşımıza çıkan Ceylan Yılmaz.

Hıçkırık Dizisi Aslı Kimdir? Ceylan Yılmaz

1988 tarihinde Adana’da dünyaya gelen genç oyuncu Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü  mezunudur. Kara Bela, Van Gölü Canavarı filmlerinin yanında Bir Aşk Hikayesi dizisinde rol almıştır. Son olarak şaka programı İlk Buluşma’da yer almıştır.

https://www.youtube.com/watch?v=2CeI9pHDo3k