Hıçkırık 6.-7.-8.-9.-10. bölüm 8-12 Ocak Özet ve fragman İzle


Güncelleme: 2 Ocak 2018 : 16:59
0

Kanal d ekranlarında 2018 yılında gündüz kuşağı dizileri arasına giren Hıçkırık hafta içi her gün ekranlarda yerini almaya başladı. İlk haftayı geride bırakan Hıçkırık 6.7.8.9. bölüm özetleri 8-12 Ocak tüyoları için bizi takip edebilirsiniz. 1 Ocak 2018 Pazartesi günü yayınlanan Hıçkırık dizisinin ilk bölümünde diziye ufaktan bir giriş yaptı, Nalan’ın mezuniyet partisi kötü bir sürpriz ile sonlandı.


Hıçkırık Dizisi Kenan Kim? Gerçek Adı Ne? Arda Hacıoğlu Bilgileri<<< tıklayınız


Birbirlerine çocukluktan beri aşık olan Nalan ve Kenan, ikisininde annelerinin ölmüş olması acılarını da ortak yaşamışlardır. Fakat, aralarında büyük bir uçurum, Nalan’ın babası Azmi zengin olması. Kenan ise, Azmi’nin evlatlık aldığı fakir bir genç olması.

Bütün bunlar neticesinde Kenan düşünür taşınır ve kendisine başka bir yol çizmeye karar verir. Bu kararla  Kenan kaptanlık yapmak için konağı terk eder. Nalan ise çok üzülerek sevdiği adamı konaktan uğurlar. 

Hikayesiyle sevenleri ekran başına kilitleyen Hıçkırık yeni haftada yeni gelen özet ve tüyolarla sitemizde sizlerle olamaya devam edecektir. İşte Hıçkırık 6.-7.-8.-9.-10. bölüm 8-12 Ocak Özet ve fragman İzle.


Hıçkırık Dizisi Jenerik Dizi Müziği-Kalbin Bende Emanet<< tıklayınız