Heyecan Dorukta! Kadın Dizisinde Sarp Nihayet Bahar’ın Karşısına Çıkıyor!


Güncelleme: 18 Kasım 2018 : 15:22
0

FOX TV’de yayınlanan, başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın paylaştığı Kadın dizisi dram türündeki en başarılı Türk dizilerinden biri olma yolumda emin adımlarla ilerliyor.

Kadın Dizisinde Sarp Nihayet Bahar'ın Karşısına Çıkıyor!
Kadın Dizisinde Sarp Nihayet Bahar’ın Karşısına Çıkıyor!

Kadın dizisinin konusu ne? Kadın hayata sevgiyle bağlı olmasa da iki çocuğunun sevgisini yüreğinde coşkuyla taşıyan onları fakirliğin ve yaşam mücadelesini içinde güldürmeyi ve hayatın zorluklarını kendisine siper ederek korumayı başaran Bahar’ın hikayesidir.

Annesi tarafından çocuk yaşlarda terk edilen Bahar daha sonra babasını ve babaannesinide kaybeder ve hayatta yapayalnız kaldığı o günlerde Sarp’la tanışır. Mutlu giden bir evliliğin ardından beklenmedik şekilde hayatını yitiren Sarp Bahar’ı derinden etkilemiştir.

Sarp’tan sonra anılarını unutamayan acılarını her gün biraz daha yaşayan kalbini başkalarına kapayan biri olmuştur artık Bahar. Fakat yıllar sonra onu henüz 8 yaşındayken terk eden annesinin ve alenin hayatına girişi, taşınmak durumunda kaldığı yeni mahallesi ona beklenmedik sürprizler yaratır.

Ha şimdi karşılaşacaklar, ha birazdan, kesin bu bölüm kesin karşılaşacaklar, derken Kadın dizisinde heyecan neredeyse her bölüm dorukta kalıyor. Sarp ve Bahar’ın karşılaşması an meselesi derken, her bölüm bir sonraki bölümü bekleyerek neredeyse kısır döngü efekti yaratıyor.

40. bölümü 20 Kasım 2018 tarihinde yayınlanacak olan Kadın dizisinin yeni bölümünde, nihayet muradımıza eriyoruz, beklediğimiz oluyor. Fragmanda Bahar’ın oturduğu evin apartmanına giriş yapan Sarp, Bahar’ın evine doğru ilerliyor ve kapının ziline basıyor. Kapıyı açan Bahar, büyük bir şaşkınlık ve mutluluk ile karşısında dikilen Sarp’a doğru bakıyor.

Kadın Dizisinde Sarp Nihayet Bahar'ın Karşısına Çıkıyor!
Kadın Dizisinde Sarp Nihayet Bahar’ın Karşısına Çıkıyor!

Peki 39. bölümünde olmuştu? Sarp’ın telefonuna gelen mesaj ile çok sinirlenen Pırıl, soluğu Hatice ve Enver ‘in evinde alır. Sinirleri çok bozulan ve ağlama krizi geçiren Pırıl’a Hatice ve Enver’in gönlü dayanmaz ve onu bir geceliğine evde misafir ederler. Bu sırada Enver ise Şirin’i evden kovar. Ne yapacağını bilemeyen ve bütün yalanları, çirkinlikleri ortaya dökülen Şirin ise tek başına sokaklarda ne yapacağını düşünür.

Bakalım 40. bölümde Bahar, Sarp’ı karşısında görünce ne yapacak, nasıl bir tepki verecek? Merakla bekliyoruz. 13 Kasım 2018 Reyting Sonuçları, Kadın Dizisi İzlendi mi? Kim Birinci Oldu?