Hercai Dizisine Yeni Katılan Oyuncu Caner Kimdir?


Güncelleme: 5 Mayıs 2019 : 14:37
0

 

Hercai Dizisine Yeni Oyuncu!

Hercai dizisinin oyuncu kadrosu git gide genişliyor. Her geçen  yeni bölümde diziye yeni  karakterler ekleniyor ve kadro iyice genişliyor. Mardin de çekilen bu aşk intikam  dizisine bu haftaki yeni bölünde yepyeni bir karakter olan Caner eklendi. Şimdi merak edilen soruların cevabını arıyoruz. Hercai dizisi Caner kimdir? İşte Nigar’ın asker oğlu Caner’in gerçek adı  nedir?

ATV ekranlarında merakla takip edilen Hercai dizisi dizi fanlarını bu haftada ekranlra kilitledi ve dizi bu haftaki bölümüyle de reytinglerini korudu. Hercai dizisinin 3 mayısta ekranlara gelen  8. bölümünde diziye yeni bir karakter katıldı. Caner karakteri yakışıklı siması ile hemen dikkatleri üzerine çekti. Caner kimdir,  karakteri hangi oyuncu canlandırıyor?

Nigar epeydir sesini duymayı özlediği askerde olan  evladı ile telefonda konuşurken annesine sürpriz yapan oğlu Caner,kimseye ses ettirmeden annesinin arkasında belirir. Asker oğlunu gören Nigar dayanamaz oğluna sarılır ağlar.Bu duygu dolu sahne herkesi gözyaşlarına boğdu.Özellikle dizinin bu sahnesi sosyal medyada çok konuşuldu.

Diziye girişi dikkat çeken ve oldukça yakışıklı olan Caner’in kim olduğu ise merak konusu oldu şu sıralar. Sizin için Hercai Caner kimdir ve dizide nasıl bir yolculuğu olacak bu konuyu araştırdık.

Hercai Caner kimdir?  Sarp İkiler Kimdir?

Hercai dizisinde Caner karakterini Sarp İkiler canlandırmaktadır. Daha önce herhangi  bir projede yer alamayan Sarp İkiler, ekranların yeni parlayan yüzü olma yolunda.  Hercai  dizisinde nasıl bir düğümü çözeceğini bilmediğimiz Caner karakterinin neler yapacağı ve kimi nasıl etkileyeceği şimdiden çok merak ediliyor. Caner ile Nigar’in sahnesi sosyal medyada çok konuşuldu.  Bir çok dizi severi duygulandıran bu sahne Sarp İkilerin dikkat çekmesine sebep oldu.