Hercai Dizisinde Yaşanan Şok Gelişme Nedir?


Güncelleme: 4 Mayıs 2019 : 16:01
0

Hercai  Dizisi Yapımcısından Açıklama ‘ Hukuki Süreç Başlatılacak’!

ATV  ekranların başarılı yapımı Hercai  yayınlandığı ilk günden beri sosyal platformlarda ve tv ekranlarında rekor üstüne rekor kıran Atv’nin yeni dizisi  Hercai’de şok gelişme.Türk televizyonlarındaki rekorunu  sosyal medya  üzerinden en çok takip ve konuşulma rekorlarını elinde tutan dizinin   yapımcısından şok eden bir  açıklama yapıldı.

Dizini dün akşam yayınlanan bölümünde dahi dizi karakterlerinin neredeyse hepsi sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.  Yayınlandığı her gün olay yaratan dizinin bazı bölümleri medyaya gizli gizli yayınmıştır. Özellikle bazı sosyal medya  kanallarında yayınlanmamış bölümlerin yer alması dizinin yapımcısını isyan ettirdi. Daha önce dizi oyuncularından  bu konu hakkında  uyarı gelmişti. Şimdi dizinin yapımcısı Mia Film açıkladı gereken neyse o yapılacak, itibar etmeyiniz şekilde yapılan açıklamayı  haberin devamında bulabilirsiniz.

Atv’de yayınlanan Hercai dizisinin yapım şirketi Mia Film, dizi adına açılan gerçek olmayan (fake) sosyal medya hesaplarıyla ilgili açıklama yaptı.

Mia Film’in Yaptığı Açıklama;

Hercai severler, kötü niyetli bazı fan sayfaları ve fake hesaplar artık dizimize büyük zarar vermeye başladı. Bu durum verilen bütün emeklere büyük bir saygısızlık ve hırsızlıktır. Hercai ile ilgili sahne çekip paylaşan, bu paylaşımları yayan, destek veren ve seneryoya dair bilgi paylaşımı yapan birçok hesap tarafımızca belirlenmiştir. Bu emek hırsızlığını yapanlar hakkında kanalımız ve şirketimiz tarafından hukuki süreç başlatılmıştır. Ve bu paylaşımları yapmaya devam eden diğer hesaplarda incelenmektedir. Bunlarla ilgili de hukuki süreç başlatılacaktır. Saygılarımızla.

MİA FİLM