Hercai 10. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?


Güncelleme: 11 Mayıs 2019 : 19:00
0

Hercai dizisi kendi kitlesini oluşturdu ve izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Hercai’de 10 Mayıs Cuma günü yayınlanan yeni bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Dizi dün akşam Ab ve Totel üzerinde reytinglerde zirvede yer aldı.  Dün akşam ki bölümünün final sahnesi izleyicileri merakta bıraktı.  Hercai izleyicileri 10. yeni bölüm fragmanını bekliyor. Hercai 9. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi.

Yayınlanan 9. Bölümde yaşananlar Atv izleyicileri tarafından soluksuz izlendi. Miran, Azize’nin oyununa galip geliyor.  Tuzağa düşüyor. Hazar Şadoğlu’nun oğlu olduğunu bilmeyen ve Azize Şadoğlu’ndan intikamını almak için yıllardır kandırılıyor. Bu sırada Nasuh Bey’de Yaren ile ilgili gerçekleri öğreniyor. Hayal kırıklığına uğruyor.

Miran, Reyyan’ın Peşinde

Azat ile Reyyan’ın evlenmeyeceğini duyan v Miran’a gün doğuyor. Reyyan nerdeyse bir yolunu bulup onla görüşen Miran Reyyan’dan vazgeçmiyor. Miran, Reyyan’ın tüm engellemelerine ragmen onun yanından ayrılmıyor. Aralarında atışmalar yaşansa da Miran vazgeçmiyor. Reyyan’ı akrep sokması ile tartışmaları yarım kalıyor. Miran hastaneye götürmek istese de ilaç olduğunu söyleyerek onu vazgeçiriyorlar. Reyyan’ı zor bir gece bekliyor. Miran sevdiğinin elini tutarak bu zor geceyi atlatmasına yardım etmek istiyor.

HERCAİ 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI GELDİ Mİ?

Hercai 10. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.  Hercai yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda bulabilirsiniz.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Miran, Reyyan’ın kapısına dayanıyor. Üstelik kim olduğu sorulunca da ‘bu kızın kocasıyım, karımı almaya geldim’ diyor. Reyyan, Miran’ı göndermek için dışarı çıkıyor. Miran, neden evlenmekten vazgeçtiğini soruyor.

Azize, Miran’ın babasının Hazar olduğunu öğrenmesinden tedirgin oluyor ve annesinin nasıl öldüğünü öğrenmemesini istiyor. Azize ‘Ne zamanki Miran, Şadoğlu ailesini mahvedecek o zaman herkesle birlikte öğrenecek’ diyor. Ayrıca Miran’ın uyanmaması için onun beynini yıkayacağını söylüyor.