Hercai Dizi Setinde Hırsızlık Şoku!


Güncelleme: 13 Mayıs 2019 : 21:26
0
Hercai

ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başladığı günden bu güne yüksek bir seyirci kitlesine ulaşan, Mia Yapım’ın yapımcılığını, Cem Karcı’nın yönetmenliğini, Eda Tezcan’ın senaryosunu üstlendiği, başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Serhat Tutumluer, Gülçin Hatıhan, Ayda Aksel, Gülçin Santırcıoğlu, Oya Unustası, İlay Erkök, Cahit Gök ve Ahmet Tansu Taşanlar gibi isimlerin paylaştığı başarılı dizi Hercai’de bir set hırsızlığı yaşandı. İşte detaylar..

Hercai 9.Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Reyyan yaşadıklarından uzaklaşabilmek ve doğru kararı verebilmek için Melike’nin köyüne gider ama Miran, Reyyan’ı orada da bulur. İkili bir kere daha hesaplaşırken Miran, Reyyan’ı yeniden kendisine güvenmesi için ikna etmeye çalışmaktadır. Reyyan’ın gidişiyle yıkılan Azat’ın hemen pes etmeye niyeti yoktur. Reyyan’ın söylediklerini kabul edemeyen ve kendi kulaklarımla duymadan inanmam diyen Azat harekete geçer. Diğer yandan düşmanla iş çevirirken babasına yakalanan Yaren’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Kızının yaptıklarını öğrenen ve daha fazla sabrı kalmayan Cihan gemileri yakmaya karar verir.

Hercai Setinde Yaşanan Hırsızlık Olayı Ne?

Başladığı günden bu yana büyük bir fan kitlesine sahip hale gelmeye başlayan Hercai dizisinin setinde yaşanan hırsızlık olayında Miran karakterinin anne ve babasının mezar taşları kayboldu. Sonrasında ise ortaya çıkan gerçek dizinin fanlarının bu taşları çaldığı olarak ortaya çıktı. Trajikomik bu olay gündeme bu şekilde yerleşti.

Hercai yeni bölümüyle Cuma akşamı ATV’de. İyi seyirler.